Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı
aorkaya arkadaşımızın üslübu, köşe sıkışan kediye benziyor.
Hiiic kardeşim sinirlenme, bir garip arkadaşımız bu. Bana fekaradamı anımsatıyor. O bile olabilir. Ama bu hadisleri terk ettim diyor. Zihniyet aynı.
Olmaz olmaz demeyelim, belki ;Olmaz, olur... Allahdan ümidini kesme.
Aorskaya herbi iyi biri. Kendi çapında kaliteli. Ama inadı inat dikkat et.
Ak olana kara demez, ak da demez. Kara olana ak demez; kara da demez.
|
Ahbap çavuşlar olarak birbirinizi pohpohlamaya devam edin.
Ama, ben zan ile konuşmaktan, dini bilgi sunan birinin şahsını ele alıp kim olduğunu araştırmaktan men edildiğimi bilirim, bu nedenle hoşlanmamda.
Çünkü benim yaşam prensibim; "doğru kimde olursa olsun herkesin malıdır, her gören almalıdır, yanlış kimde ise sahibinin malıdır, herkes kaçmalıdır" anlayışıdır.
Bu nedenle müslüman bildiğim siz kardeşlerimi bırakın, doğruyu söyleyen en imansız biri, en azılı ateist bile olsa alır, bunun için teşekkür de ederim.
Siz, hala aslı olmayan konularla devam edecekseniz, sizi kimse tutamaz, buyurun...
Burası hanif, dini akıllıca yaşayan kardeşlerim var burada, bu nedenle başka yerlerde yazayım diye düşündüğüm yerde yazmaya başladığımdan beri hep kişisel sataşmalarınızla karşılaştım.
Siz, burada dini paylaşmak, öğrenmek, öğretmek amacını unutup, kişisel üstünlük kurma telaşıyla, şahsi yazılar yazabiliyorsunuz. Şahsıma ait sataşmaları yine önemsemiyor, "selam" deyip geçiyorum. Ancak, artık bunlar yoruyor beni ve bu saçmalıklara cevap vermekle düzelme yerine primde vermiş olduğum düşüncesiyle devam ettirdiğinizi görüyorum.
ya dinden konuşun, yada izleyin... yahut kendi kafanızda birini bulun, oyalanın, zaman geçirin, keyif sürün...
selamlar,
aorskaya