Tekil Mesaj gösterimi
Alt 7. November 2012, 06:49 AM   #150
hiiic
Uzman Üye

hiiic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1.908
1.298 Mesajina 2.732 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 27
hiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud ofhiiic has much to be proud of

Alıntı:
Verecek cevabın olmayınca, böyle saçmalarsın, din yerine Victor Hugo gibi kurtuluş çareleri ararsın.

Her yazında bir başka küfürlerine alıştım artık. Bu tarz söylemlerin seni rezil ediyor, küçük düşürüyor... Ha belki de küçük düşürmüyor, zaten küçüksündür, büyük gösteriyorsundur...

Ama, takke düştü kel göründü hiiic efendi, sen şimdi oldun hiç!

Adam gibi, rabbimizin insandan başkalarına nasıl vahiy ettiğini, onlara emirlerini nasıl ilettiğini ukalalık yapacağına anlatandan öğrensene...

Ama, senin böyle derdin yokki! Senin ne namaza, ne kurana göre yaşamaya ihtiyacın yokki değilmi? Sözde Allah'ı ağzından düşürmeyen sen, onun kelamını anlayamayan, kabul edemeyen yine sen...

Ama, anladığında yolun sonu görünecek ve her şey için geç olacak, her şey hiç olacak, hiiiiic...

selametle,
aorskaya
size bir insanın anlayıp utanacağı gerekli her sözü söyledim.
Bilimin sınırı vardır ama cahilliğin sınırı yoktur, demiş Einstein.. sizde ben bir sınır hudut bulamadım.

**
bu saatten sonra bana hoş görüp affetmek düşer.

Allah ıslah etsin...

Konu hiiic tarafından (27. February 2017 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
hiiic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla