Saglikli biri doğru ile yanlışı net ayırt edebilir. Nasıl?
Burada sAyın hiiic in daha önce farkLı bir başlıkta farkLı bir iletisini hatırladım.
FıtrAtıyla demişti.
Sorun şuki bu durum çoklarının işine gelmiyor.
Çokları dindar gözüküp egolarına uyuyorlar, Rablerine uymuyorlar.
Aslında bu başlıkta çok kişi tartışıyor gibi gözüküyor. İnsanın kendi kendine konuşmasından mütevellit, farklı maHlas ve ideolojilerle sanki Aynı kişinin bilinç yansımalarını okuyorum.
Farklı bir tartısma platformunda bile bir insanın beni ortaya alıp farklı 3 kişiymiş gibi nasıl kandırDığını biliyorum. Elbettekİ kendime göre kanıtLarım var. Bu forumdada benzer arkadaşlar olabilir.
Bir sataşma yada sizden alıntı yapıldıgında sizi davet ediyordur. Ben bazı arkadaşların davetlerine bu yuzden icabet etmiyorum. Güvenmiyorum fikirlerine ve fikirler arasında farklılıklar görüyorum. Böyle yazanlar birden bire çok çok iyi yakalanmış bir temayı sunabiliyorlar. Şaşırıyorum.
Her yerde tek nickle yazDım ve bununla da övünüyorum, çünkü dürüstüm ve adilim. Bir ateist sitesinde ateist, bir hanif sitesinde hanif, bir hadisleri sevenlerin sitelerinde hadisçi değilim. Öz ve öz hanifim, aklımla bilgimle ve vahiyle yol alıyorum. Müjdeleyip sakındıranı, insanı, evreni, dogayı okumak en büyük keyfim. Okuyorum ve okudukça bilgileniyorum. Bilgim en degerli hazinem. Olmak yada olmamak iste butun mesele demisti Sheskspir. Ben bilmek yada bilmemek diyorum.
BİZler, selama uyan bizlerdir mirasçılar. Ve arz ın varisleri sadece islam olanlardır. Vaad budur ve hakk olacaktır.
Ya İslam olursun ya örten. Var mıki başka dİn? Hepsi uydurulmuş, mesajın içi boşaltılmış, dindar gözükmek adına sözde Allaha iman ettigini saniyorlar ama aslında vahyi örttüklerinden bihaberler. Aslında dedim ya biliyorlar egriyi ve dogruyu lakin zordur dogruya uymak.
Allah adildiR kimseye zerre haksızlık yapmaz.
Herkese resulleri ile dogru yolu gösterir.
Uymak yada uymamak işte bütün mesele

Görecek göz olduktan sonra görülen sadece izlenebilenlerden ibaretken, görecek gönül gözü oldugunda görülenler sadece izlenebilenlerden ibaret olmuyor.
Bir kişi hiçkimseye zarar vermeden günah işleyebilir mi? Evet. İllaki tanıyacaksın iblisini. O da seni tartacak, sen de onu

Belki birgun iblisinin kendine secde etmesini sağlarsın, kimbilir?
Kelime kendini ve haddini bilmeli. Kendinizi keşfedin ve Rabbinizden tam emin olun. Sonra Rabbinize/vahye uyun. Gerçek din budur. Lakin pek çoğu bihaber.