Alıntı:
bartsimpson Nickli Üyeden Alıntı
Forum kuran ve ayetlere dayalı bir forum olmasına rağmen, görüşüm odur ki arkadaşların çoğu farklı perspektiferede duyarsız kalmıyorlar ve aşırı uçlarda olmadıkça saygı ile yaklaşıyorlar.
Umarım bu yazacaklarıma da bu mihvalde yaklaşırsınız.
Piramidin zoruna gitti galiba... Saygı buraya kadarmış...
Zaatı alinizin çamurlarından nasiplenmek için forumdaki diğer arkadaşlardan sıra anca bana geldi herhalde.
Allah'ın kelamını konuştuğunu ve kuran dayanağı ile hüküm verdiğini söyleyenin ömrü buraya kadarmış?
Görünen o ki sen ve senin gibi düşünenlerde hoş görünün zerresi yok.
Bence oturup HANİFLİĞİNİ ciddi olarak sorgulamalısın...
Sen benim ilmimin yada bilgimin ne olduğunu biliyomusun da bilgiçlik taslamakla itham ediyorsun?
Sen önce kendini doğrultta, daha anlamaya vakıf olamadığın kurandan hasbel kader çıkardığın dersleri eğri büğrü yazma...
Bende seni birşey sanıp görüşlerine değer vermiştim.
Çeneni secdeden bu aralar çok kaldırmışsın, bence secdeye devam etmelisin.
Benim fikirlerimi istediğin gibi eleştirebilirsin, yerden yere vurabilirsin, rezil edebilirsin, özür dilemeye dahi mecbur bırakabilirsin ki gocunmam.
Fakat şahsımla ilgili asla ama asla bir yorumda bulunamazsın.
Çünkü beni tanımıyorsun ve kim olduğumu bilmiyorsun.
(Altını çizdim ki iyi anlayasın diye)
Tanımadığı ve bilmediği bir konuda ahkam kesenlere de UKALA derler.
Burası nezih bir forum ki olumsuzluklara rağmen hala öyle olduğuna inanıyorum.
Seviyeyi düşürme, basitleşme, adam ol, fikirlerin konuşsun.
Bana da bulaşma.
Hadi selametle...
|
Aman, bart kardeşim, tamda düştüğümüz durumları dikkate alıp, özeleştiri yapıp, sadece dinden yazışmak için sulha davet ettiğim bir anda yeniden kavga ortamı doğmasın... yeterince dini fikir paylaşmaktan uzaklaşıldı, şeytanın vesvesine kapılındı...
Piramid kardeşim, gelinen noktayı lütfen sakin bir kafayla anlamaya, hatalarıo görmeye çalışın...
Lütfen büyümesin...
Sakin ve sabırlı olalım, hataları giderelim...
selamlar,
aorskaya