Tekil Mesaj gösterimi
Alt 8. November 2012, 02:46 PM   #11
bartsimpson
Super Moderator

bartsimpson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
bartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud of

Alıntı:
aorskaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bart kardeşim, ifadenin ayeti ilgilendiren kısmını yanlış yorumlamakta ve bu nedenle "az değilsiniz" diyebilmektesin. Öncelikle şunu unutmaki, bu alıntı sana aitti ve eğer sen ayete uygun olmadığını düşünüyorsan neden yazdığını sorgulamalısın.

Ben, burada kendisini hanif ilan ettiği halde; namazın islamda olmadığını, putperest ibadeti olduğunu iddia ettikten sonra bu kabulünün büyük hata olduğunu, kurandan delillerle gösterip tövbe etmesi gerektiğini de hatırlatmamıza rağmen, ısrarla inadına devam ederek, aynı şeyi şiddetle savunup, birde bizi zihin problemli, akılsız, gelenekçi ilan edenleri biliyorum. Aslında sen de tanık olmuşsundur, ama fikrini yazmamış (tanık olunan durumlarda, müslümanlar adil olarak taraflara hatasını belirtmesi gerekir ayrı) olabilirsin.

Sonra "namazın putperset ibadeti olduğunu" dillendiren kendisi değilmiş gibi kurandaki namazın rekatı şöyle olmalıdır, namaz rekat değil zaman bakımından kısa tutulmalıdır" gibi konulara yazabilen kimselerle karşılaştım.

Bu nedenle, senin alıntıladığım yazının, kendine hanif dedikleri halde, hanif olmadıklarını görüp, düzeltmeleri için dikkatlerini çekmeye yöneliktir.

Çünkü, artık hanifler forumunda, gerçekten hanifler, hanifçe yazışabilsinler, diğerleri ise izleyebilsinler...

selamlar,
aorskaya
Ben burada kendim ile ilgili şahsi bir konudan bahsediyorum.
Benim ile ilgili bir konudan prim yapıp kendini haklı çıkarmaya, kendine pay biçmeye kalkışma.
Bu yaptığın hoş değil.
Kavgan varsa erkekçe adam gibi teke tek hallet kişilerle.
Benim senin savunmana veya arka çıkmana ihtiyacım yok.
Bu konu ile ilgili başka biryerde veya başka bir şekilde beni kullanıp yazı da yazma.

Her koyun kendi bacağından....
bartsimpson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla