Tekil Mesaj gösterimi
Alt 8. November 2012, 03:04 PM   #177
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
bartsimpson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben burada kendim ile ilgili şahsi bir konudan bahsediyorum.
Benim ile ilgili bir konudan prim yapıp kendini haklı çıkarmaya, kendine pay biçmeye kalkışma.
Bu yaptığın hoş değil.
Kavgan varsa erkekçe adam gibi teke tek hallet kişilerle.
Benim senin savunmana veya arka çıkmana ihtiyacım yok.
Bu konu ile ilgili başka biryerde veya başka bir şekilde beni kullanıp yazı da yazma.

Her koyun kendi bacağından....
Az önce, müslümanlar arasındaki yanlış gelişmelere şahit olanların, adaletle yanlışı ve doğruyu gösterecek tanıklıklarını yapmaları gerektiğini belirterek yazımı yazmıştım.

Ancak, görüyorumki; sen de bunu anlayamamış, ve kavgama ortak etmeye çalışmamla suçlamışsın.

Sana yazımdan önce, kavga ettiği söylediğin kardeşlerime, bu ortamı yaratmanın ne kadar hata olduğunu ve son vermemiz gerektiğini yazan yazılarımı göstererek bir şey ispatlamaya çalışmayacağım.

Sizin, alınganlıklarınız, kaprisleriniz, fikirlerinizin önüne geçsin ve kavga etmeye devam edin.

O zaman, sana da şunu söyleyeyim bart,

Sen de tanımadığın bir kimse için, niyetinden emin olmadığın halde zanla yanılgıya düştüğünü göremeden sakın bir daha "erkek gibi" lafları falan etme...

Buradaki çoğu kimsenin, aynı ortamda bulunmamız halinde, gözümün içine bakarak bu sözlerinin hiç birini edemeyeceğini bir şeyleri anlaman için sana ve kavgaya devam etmek isteyenlere yazayım o halde...

"Benim senin savunmana veya arka çıkmana ihtiyacım yok." senin ihtiyacın olduğunu söyleyen olmadı zaten erkek...

Ben hamdolsun müslümanım, ve yanlışa tanıklık ta hakça konuşmam gerektiğine olan inancım nedeniyle yazdım. Senin şahsın beni ilgilendirmez, ben şahıslara göre değil, haklı haksıza göre yazdım.

Şimdi, bildiğiniz yolda devam edin... Herkes layık olduğunu bulsun...

selam,
aorskaya

Konu aorskaya tarafından (8. November 2012 Saat 03:34 PM ) değiştirilmiştir.
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla