Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. December 2012, 07:20 PM   #28
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Selamun Aleykum Mustafabey,

bana tavsiye ettiginiz müslümamlarin arasinda yasayindan bahsettiginiz ülke neresi, yahudilerin hristiyanlarin müslümanlarin ve vb. yasadiklari türkiyeyi mi kastediyorsunuz yoksa? Zahmet etmeyin kalsin, beni burada hristiyanlastirmaya cabalayan yok Allah'a sükür.

Nisa Suresi 136. Ayeti genis bir sekilde inceleyin, bana cimbizlayarak Ayet'ler sunmayin lütfen. O Ayet'te inanmaktan kasit, her bir Kitab'in Allah katindan geldigine iman etmek gerekir, meleklerine, peygamberlerine, ahiret gününe iman biciminden. Sayet her bir Kitab'la iman etmemiz lazim gelseydi neden acaba Allah Celle ve Celaluhu Muhammed Peygamber araciligi ile Kur'an'i neden indirdi??? Laf olsun torba dolsun diye degil herhalde.

Ben her bir Kitab'in Allah'tan indirildigine inaniyorum, meleklerine, peygamberlerine, ahiret gününe ve hayrin ve serrin Allah'tan olduguna. Bu demek degildir ki, hem Tevrat hem Incil hem Kur'an ile ibadet etmem lazim diye. Yoksa namazda da mi Tevrat'tan Incil'den Ayet'ler okuyacagim?? Sabahlari Kur'an acip Tevrat mi yoksa Incil mi okuyacagim, camiiye mi yoksa kliseyemi gidecegim, Kabe'yi mi yoksa Kudüs'ü mü ziyaret edecegim, bir müslüman dururken bir yahudi yada hiristiyanlami evlenecegim.......

Tüm Kitab'larin Rabbimizin katindan olduguna iman etmek baska bir sey, Hz. Muhammed'e indirilen ile IMAN etmek bambaska birsey.

Bilgisayar modasi da apple ve windows ve microsoft ile basladi, bu demek degilki Android kullanmak olmaz.

O kadar biliyorsaniz girin o hiristiyan ve yahudi sitelerine de onlari Kur'an'a davet edin, görürsünüz ne laflar isiteceginizi.

Oldu olacak bir de beni yahudilige cagirsaydiniz.

Önce isin ciddiyetini anlayin lütfen. Benim size yazacak baska seyler yoktur, bence mesele kapanmistir. Sizin Incil ve Tevrat konulariniza katilmiyorum bilmis olun.

Isterseniz tüm Kitab'lari toplayin bir araya öyle ibadet edin, sizin bileceginiz bir sey.

Selam ve saygilarimla

NOT: Mesele Karmasyonla ilgili ise bir de uzak dogu dinlerinide katin icine tam olsun, onlar daha iyi anliyorlar bu konudan.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla