Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. December 2012, 09:31 AM   #3
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
pramid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayetler ortada, dileyen güzel bir öğütle tebliğ yapar,

Dileyen de erotik hikayeler ile putlara tapanlara sövmekten beter ederek.

Hangisinin fayda vereceğini bilin bakalım.

Kibir bitirir insanı arkadaşlar,

Bir kişi uyarırsa yanlış anlamasından, çok kişi uyarırsa kişinin ayar bozukluğundandır.

Bir çok kişinin uslüp uyarısı umarım birilerine fayda verir.
"Çokluk doğru olsaydı, hepimizin hristiyan olması gerekirdi herhalde!"

Onun için bana, çokluk görüşünden bahsetme, sana psikoloji anlatmayalım!

Sövmekten beter nasıl oluyormuş yahu? Sen ayeti bile, kendi şahsi galibiyetlerine heba ettiğinin farkındamısın gerçekten?

Ayet, imansızların rab edindiklerine, ilah edindiklerine küfür etmeyin der. Burada gavs kardeşim yada ben onların ilah edindiklerine küfürmü etmişizdir. Yoksa, sadece fikirlerini yazmış ve bu yazmayı da savunan taraftamıyız?

Ayeti dikkatle anla önce! "İlaha küfür etmeyin var, onların sapık yazılarını, fikirlerini ifşa etmeyin, görmezden gelin, sineye çekin denmiyor"

Bunları yapmak ayete ters değilken, sen ayetin aksine birde küfürden beter buluyorsan, sen biraz dinlen, ara ver, kafan karışmış diyebilirim.

Kötü fikri ifşa etmek, insanları düşecekleri, yaklaşacakları zararlı fikirleri göstermek, küfürden beter olmuş öylemi?

Senin burada bazı şahıslara alerjinmi var piramid? Bunlara olan önyargın, onların doğru yaptıklarına da "kaka" demenimi gerekli kılıyor kafanda dostum, bunu iyi düşün...

selamlar,
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla