Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı
Sayın Bartsimpson.
Diğer yazında, çözümlemede tıkanmışlıktan doğan hırsın seni sardığını görüyorum. Aman guzel arkadaşım itidalini kaybetme. Bize de kızma; nedenini o yazına cevapta açıklayacağım.
Bak şimdi dediklerimi yap.
l- Herhangi bir ''Kur'an'da Ara'' sitesine gir ve tavaf kelimesini gir. Karşına 4 ayet çıkacak.
2-Kur'an Meali Org sitesindenden her ayetin türkçe okunuşunun yazılı olduğu yerde bak bakalım bu dört ayette de tavaf mı yazıyor. Nasıl anlayacağım, Arapça ilmiyorum ki deme. çünkü tavaf kelimesi Arapça, belki ek almış olabilir ama hangi kelime olduğunu fark edeceksin
|
Sen onu Hakkı Yılmaz'a söyle, bana değil... Tavsiyede bulunan sensin...
Birde anlamadığım konu şu her konu da olduğu gibi bu konularda da görüşler ve fikirler farklılıklar gösterebiliyor.
Tamam kuranı referans alacağız. Ama referans arapça...
Bilmiyorum kardeşim BİL-Mİ-YO-RUM. Arapça bilmiyorum. Bilmekte zorunda değilim...
Onu referans göstererek başkalarının anladığı ve anlattığı "masal" ama senin anladığın yada gördüğün "çözümlemede tıkanmışlık"... yok öyle 3 kuruşa 5 köfte...
Ben bu foruma kimse görüş ve düşüncelerini zorla empoze etmeye kalkmadığı ve bunun için yargılamadığı için girdim.
Allaha şükür ki saçma yada değil büyüklerimin uyarıları doğrultusunda da her zaman sorularıma cevap aldım.
Ayrıca beni hırs falan da sarmadı habire köpürüp köpürüp coşan sensin.
Ben hiç bir yazımda sana sataşmadım Galip.
İlmin ve yüreğin yetiyorsa -sadece ama sadece- sorduklarıma cevap ver.
Ben yeri geldi senden özür dilemeyi de bildim susmayıda bildim.
Daha fazla da günahımı alma ayıp sana yakıştıramıyorum.