Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. January 2013, 12:18 AM   #174
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Alıntı:
bartsimpson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimde şüphelerim var ve hala kafamda oturtabilmiş değilim.

Birkaç ileti öncesine bakarsan;

Bu forumda sıklıkla referans gösterilen Hakkı Yılmaz mealinde de sanırım bir yanlışlığı tesadüfen Galip yakaladı.

İşte sorunda buradan kaynaklanıyor. Arapça bilmeyenler...Kime inanacağız? ve neyi referans alacağız?
Selam Bart Kardesim,

ayni problem bende de var, arapca bilmedigimden, Allah Celle ve Celaluhu Ayetlerini acikca gösterdigi, bol örnekler verdigi ve herkesin anlayacagini ifade ediyor. Yani bunlarida meallerden anliyorum, yoksa Kur'an'i yüzünden okuyarak degil.

Yoklamadigim meal kalmadi, nihayetinde buldum herhalde tam anlayabilecegim meali.

Bu gece internette dolasirken Türkce Kuran/ Fikir7 diye bir siteye rastladim. Sana da tavsiye ederim, gayet güzel bir sekilde meallendirilmis ve latin harfleriyle okunuslarinin karsiligi verilmis, tam türkce, ben anlayabildigime göre her ölümlü (türk) kul anlar. Ister Salat olsun ister Tavaf, arayacagin Sure numaralarini ve Ayet sayilarini bildikten sonra gerisi kolay.

Yanliz istedigin Ayet sayisina ulasabilmek icin sayfayi scrollen yapmani tavsiye ederim, yani direkten Ayet nr. üstüne tiklama.

http://www.fikir7.com/haber/644/turkce-kuran.html

Reklamlar biraz sinir edici oluyor, ama siteye üye olunursa zannederim reklamlarda kaybolur. Ben üye olamadim, ya sistemde bozukluk var veyahutta ben beceremedim.

Dualarimla
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
bartsimpson (11. January 2013)