Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. January 2013, 03:39 PM   #584
merdem
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Nov 2012
Mesajlar: 1.606
Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of
Standart

Alıntı:
Bilgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İnsân:2-3
Şüphesiz Biz, insanı karışık bir nutfeden oluşturduk. Onu yıpratacağız/yükümlülükler vereceğiz. Bu nedenle onu çok iyi işitici, çok iyi görücü yaptık; iyiyi kötüyü ayıracak bilgileri yollayarak bilgilendirdik. Şüphesiz Biz, ona yolu gösterdik, ister kendisine verilen nimetlerin karşılığını ödeyen biri olsun, ister nankör.
Gelde Rabbine sükretme. Bizlere akil nasib eden, iyiligi ve kötülügü ayirt ettiren yol gösterici Rabbimize sonsuz hamd olsun. Ne kadar sükretsek az.

Bir düsünüyorumda Rabbimiz bizlere sesleniyor, ademogluna bu kadar deger veriyor, nasil olur da kul Rabbini tanimamazliktan gelir.

Tüm kardeslerime ( tabiiki dileyenlere ) Rabbim yardimci olsun, yolundan ayirmasin.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
Bilgi (13. January 2013)