Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13. January 2013, 11:19 AM   #13
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of
Standart Dini ögretimlerde kullanilacak üslub sekli

Saygideger Kardesim Galip,

verdiginiz linki ziyaret ettim, dogrusunu söylemem gerekirse ben o yazilari kendi aramalarim sonucunda bulmus ve okumustum bundan aylarca evveli.

Hasan Akcay'dan gercekten bir cok seyler ögrenebilirim, sagolsun bizleri aydinlatma gayretinde. Fakat, evet fakat diyorum, dini bilgiler argo bir dille müstehcen bir sekilde ögretilmez. Müslüman demek dagdan inme capulcu gurubu degildir. Kelime zenginligi bol olan türkcemizde anlasilmasi gayet kolay olan temiz bir üslubla ifade edildiginde her tür insan anlayabilir. Illede Istanbul sokak sivesini kullanmak gerekmez, her seyin bir adabi olmalidir.

Ha internet yoluyla yazisiyoruz ha yüzyüze konusuyoruz, olgun ve düzenli bir üslupta kalalim lütfen. Birbirimizi görmüyor olabiliriz, ama bizleri her an icin gören duyan yüce varligi unutmayalim.

Bazi videolarda ve siterlerde ara sira rastliyorum ve kendi fikrimi söylemek istiyorum; bir Prof. Dr. ünvani olan kisilik : dur lan yerinde, bana bak oglum, hadi be ordan dangalak herif, bir sokak karisi gibi konusma, atma be yeter artik vb. terimler kullanmaya meyilli olursa, Islam'in ana sifatlarindan olan TAKVA'yi nasil ögretebilirki bizlere. Benim kiziminda Dr. Diplom ünvani var biolojide, kendine bir hayri yoksa millete nasil hayri dokunsun!

Saygi ve selamlarimla.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
bartsimpson (13. January 2013)