Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16. January 2013, 06:33 PM   #1
bartsimpson
Super Moderator

bartsimpson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 481
200 Mesajina 303 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
bartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud ofbartsimpson has much to be proud of

Alıntı:
bartsimpson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sözü her duyuşumda tüylerim diken diken oluyor.

Allahın merhamet ve bağışlayıcılığının vücut bulduğu bir elçinin, ne denli insan, vicdan ve sevgi merkezli olduğunu daha iyi idrak eder oluyorum...

Yüreğine sağlık Galip abi...

Alıntı:
merdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Isa peygamberin bir zina davasinda böyle hareket ettigine dair belgeler ne dereceye kadar dogrudur acaba, ben sahsen merak ettim.

Cünkü Tevrat'ta zinanin cezasi ölümdür, yani taslanmak ordan geliyor.
Incil Tevrat'tan sonra indirildi, onu da hepimiz biliyoruz.

Kur'an'da da ( burada Kur'an'daki zina cezasini tekrar gündeme getirmiyecegim, iki kardesimiz su an hallediyorlar bu konuyu ) zinanin cezasiz kalmayacagi belirtiliyor.

Simdi Tevrat'ta ve Kur'an'da zinaya verilen cezalar var iken, neden Incil'de birdenbire zina cezasiz kaliyor, akla yakin midir bu?

Evet Bart kardesim hazirmisin benimle bir paylasim yapmaya? Ben bu arada google amcayi yokliyayim, bilmedigi bir halt yok gavur icadinin, olur ya hemen olgun bir cevap bulurum.

Selamlar
Temelinde "merhamet", "sevgi" ve "bağışlayıcılık" bulunan hiç bir eylem ve söylem için Kuran yada başka bir kitaptan yada başka bir yerden delil ve ispat arama zahmetine girmem...

bu "sıfatlar" size tanıdık geldi mi????
bartsimpson isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla