Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı
Sayın merdem.
Sizin akıl yürütmekten tefekküre geçmeniz beni mutlu ediyor. O yönde devam edin.
Saygılarımla.
Galıp Yetkin.
|
Degerli Kardesim,
birincisi sorum size yönelik olmamakla beraber, bana
Kur'an'da ''HAVVA'' diye biri veya bir ifade yok. diye gökten düsme bir cümle ile gecistiriyorsunuz. Zahmet edipte bir aciklamada da bulunabilirdiniz. Caniniz sagolsun, demek hamaratli aniniza rastlamamisim. Hem insani lap diye orta yerde birakiyorsunuz bir cümle ile, hemde üstüne üstlük alayli bir ifadeye geciyorsunuz.
Olabilir, herkesin ters bir günü vardir. Ne ben sizi iyi taniyorum, ne de siz beni. Bu yüzden filin porselan magazasinda gezinmesi türünden davranislardan uzak kalma amciyla sizden bir müddet icin olsada uzakta durmami tenkid etmeyin.
Bana arada sirada bulundugunuz tavsiyelerden dolayi tesekkür ederim. Ve kibar bir sekilde ben de size bir tavsiyede bulunayim.
Kur'an'in icini disini iyi bildiginize göre insanlara davranis sekillerinden de bilmis olmaniz gerekir. Her seye ragmen karsinizdaki insana sempati duymaya mecbur degilsiniz ve bunu hareketlerinizle ifade bulunmaya hic mecbur degilsiniz.
Ayni duraktan hareket etmemiz icin bir sebeb te yok ortada, isterseniz bir önce duragi alin isterseniz bir sonraki duragi alin arzunuza birakiyorum.
Saygilarimla