Alıntı:
raven Nickli Üyeden Alıntı
aorskaya kardeşim,
yorumlarımı böyle dialog halinde yazmamın bir sebebi var.Amacım yapılan yorumlara hiciv yöntemiyle eleştiri getirmek.Bu hicivleri yaparken kimseyi direk hedef almıyorum.Konuyu bütünlüğü içinde ele alıyorum.
Kaldı ki konuyu başlığından itibaren okursan yaptığım hicivlerde senin görüşlerine karşı bir eleştiri olmadığını farkedeceksin.
syg.
|
Sevgili raven,
Diyalog şeklindeki anlatımını ben anlamlı buluyorum. Sadece bir kısımda yukarıda değindiğim şekliyle hata yapıldığını gördüğümden yine "zombi" nitelemesi yapan kimse olarak diğer tarafta yer alanlara ilişkin benzetmeyi de maddeler halinde sıraladım.
Kaldıki bu şekilde hata yapman da özellikle hanif forumda, hanif olduklarını iddia etmekle birlikte kur'anı ayetleri yanlış açıklayarak terkedenleri uyarmama sebep olma görevi üstlenmesi bakımından hata faydalı olmuştur.
Yukarıda sıraladığım gibi düşünenler, bir kez daha konuları ele alarak nasıl vahim bir tehlikeye düştüklerini görebilsinler...
Aksi halde hep tenkit ettikleri atalar dini yaşayanların durumundan da kötü duruma düşeceklerini hesap gününde göreceklerini unutmasınlar...
saygı ve selamlarımla...
aorskaya