Alıntı:
aorskaya Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili raven,
Diyalog şeklindeki anlatımını ben anlamlı buluyorum. Sadece bir kısımda yukarıda değindiğim şekliyle hata yapıldığını gördüğümden yine "zombi" nitelemesi yapan kimse olarak diğer tarafta yer alanlara ilişkin benzetmeyi de maddeler halinde sıraladım.
Kaldıki bu şekilde hata yapman da özellikle hanif forumda, hanif olduklarını iddia etmekle birlikte kur'anı ayetleri yanlış açıklayarak terkedenleri uyarmama sebep olma görevi üstlenmesi bakımından hata faydalı olmuştur.
Yukarıda sıraladığım gibi düşünenler, bir kez daha konuları ele alarak nasıl vahim bir tehlikeye düştüklerini görebilsinler...
Aksi halde hep tenkit ettikleri atalar dini yaşayanların durumundan da kötü duruma düşeceklerini hesap gününde göreceklerini unutmasınlar...
saygı ve selamlarımla...
aorskaya
|
Aorskaya kardeşim,
hata yaptığımı düşünmüyorum konuyla ilgili kendi görüşüm bunlar.Sen farklı düşünmüş olabilirsin ama bu benim hata yaptığım anlamına gelmez.
yazdığım diyaloglar konularla bağlantılı ve tutarlı.Diyalog larda önermeyi yapıp sonunda ise hedefe direk atış yapıyorum.
Tekrar ediyorum kişilerle işim yok fikir tartışırım.Amacım kimseyi rencide etmek veya tam tersi herkese gül dağıtmak değil.
Biliyorsun genel manada seninle fikirlerimiz örtüşür o yüzden hele senin gibi bir dostu da asla kırmam.