Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. February 2013, 02:16 AM   #18
galipyetkin
Uzman Üye

Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
galipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud of

Sayın Aorskaya.

Yazınızda''Onun söylediklerine dünya yaşamında riayet etmedikten sonra diriltildiğimizde onun sözlerine herkes dönecek''
diyerek beni tasdik etmekle birlikte her nedense:''ama kabul edilmeyeceğinden önemi olmayacaktır.''
diyerek konumuzla ilgisi olmayan ''kabul edilip edilmeme'' diye yeni bir boyut getirerek, benim yazımı: ''Yanlış olur!'' diye red edip çelişkiye düşmüşsünüz.

Esas yalnış olan :''....O'nun sözlerine herkes dönecek ama kabul edilmeyecek'' demenizdir. Çünkü kabul edilmeyecek olan sizin söylediğiniz değil de ''YENİDEN DÜNYA YAŞAMINA DÖNÜP de, sözleri uygun bir şekilde dünya yaşamında yeniden yaşama, sözlere uyma'' istemleridir. Bu nedenle de yazdığınız ayetler de benim görüşümü destekler niteliktedir.

Saygılarımla.
Galip Yetkin.

Konu galipyetkin tarafından (6. February 2013 Saat 01:20 PM ) değiştirilmiştir.
galipyetkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla