Tekil Mesaj gösterimi
Alt 6. February 2013, 03:15 PM   #19
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
raven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aorskaya kardeşim,
hata yaptığımı düşünmüyorum konuyla ilgili kendi görüşüm bunlar.Sen farklı düşünmüş olabilirsin ama bu benim hata yaptığım anlamına gelmez.
yazdığım diyaloglar konularla bağlantılı ve tutarlı.Diyalog larda önermeyi yapıp sonunda ise hedefe direk atış yapıyorum.
Tekrar ediyorum kişilerle işim yok fikir tartışırım.Amacım kimseyi rencide etmek veya tam tersi herkese gül dağıtmak değil.
Biliyorsun genel manada seninle fikirlerimiz örtüşür o yüzden hele senin gibi bir dostu da asla kırmam.
Sevgili raven,

Ben yazıdaki diyalog iki kişi arasında geçiyorsa hata görüyorum. Ama, son soru 3.bir kimseye sorulmuş ve onun cevabı olarak yazılmışsa hata yoktur.

Herşeye rağmen hatalı dahi olsa, şahsıma yapılmış bir çirkinlik olarak asla görmedim. Çünkü, sizin şahısları değil fikirleri yanlışını ortaya koymaya çalıştığınızı biliyorum.

Yanlışları yüzünden şahısları rencide etmeye gerek duyulmamasını doğruları yüzünden de gül dağıtılması gerekmediği görüşünüze katılıyorum. Çünkü; "doğru herkese aittir, hemen alınmalıdır, yanlış ise sahibine aittir hemen kaçılmalıdır" şeklinde şahsi kabulüm vardır.

Teşekkür eder, faydalı yazılarınızdan yararlanmayı devam ettirmeyi dilerim.

saygı ve selamlarımla...
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
aorskaya Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (7. February 2013), raven (6. February 2013)