Tekil Mesaj gösterimi
Alt 5. March 2013, 06:50 PM   #779
Bilgi
Uzman Üye

Tesekkür: 819
299 Mesajina 561 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
Bilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud ofBilgi has much to be proud of

Şu'ara:75-91
İbrâhîm: “Peki, siz ve en eski babalarınızın nelere tapmış olduğunuzu hiç düşündünüz mü?İşte onlar benim düşmanımdır; ancak âlemlerin Rabbi ayrı. O, beni oluşturandır. Ve bana doğru yolu O gösterir. Ve O, beni yedirenin, içirenin ta kendisidir. Hastalandığım zaman O bana şifa verir. Ve O, beni öldürecek, sonra beni diriltecektir. Ve O, din günü, kusurumu bağışlayacağını umduğumdur. Rabbim! Bana ‘hüküm’ ver ve beni iyilere kat!Ve beni, sonra gelecekler için doğrulukla anılanlardan kıl! Ve beni nimeti bol cennetin mirasçılarından kıl! Ve babamı da bağışla, şüphesiz o sapıklardan oldu. Ve yeniden diriltilen gün; mal ve oğulların sağlam bir kalple/gerçek imanla gelenlerden başkasına yarar sağlamadığı ve cennetin Allah'ın koruması altına girenlere yaklaştırıldığı, azgınlar için de cehennemin açılıp gösterildiği gün beni rezil etme!” dedi.
Bilgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bilgi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
40tr40 (6. March 2013), merdem (5. March 2013)