Tekil Mesaj gösterimi
Alt 8. March 2013, 03:38 PM   #29
aorskaya
Uzman Üye

Tesekkür: 110
268 Mesajina 414 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17
aorskaya will become famous soon enoughaorskaya will become famous soon enough

Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakın aorskaya.

Mustafabey iyi bir teşhis koymuş. Biz de geveliyorduk ama söyliyemiyorduk. Ama son yazınız söylememiz gerektiğini, bunun şart olduğunu ortaya koydu; Mustafabeyi tasdik ediyorum: Siz bir cahilsiniz. İngilizce'de 'the', Fransızca'da 'Le-La', Arabça ve Ispanyolca'da 'El', Türkçe'de 'I-İ' eklerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz; değil mi? Meselâ: manzara seyretmekle, manzarayI seyretmek arasındaki farkı siz bilmezsiniz; değil mi? Meselâ: adam dövmek ile adamI dövmek arasındaki farkı da bilmezsiniz, değil mi? O halde Mustafabeyin anlattıklarından da bir şey anlamamışsınız, diyebiliriz ,değil mi?
Şimdi bunun için bana çeşitli hakaretler edip ''kafamın etini yiyecek'', bir sürü safsatalarla ''beynimin içine sıç...,şey, edeceksiniz''. Şu engin bilginizle bize somut veya soyut yönden, hani şu ''domuz eti''ni izah etmiştiniz ya onun gibi, yukarıda yazdığım ''kafa etini yemek'' ve ''beynin içine...etmeyi'' de bi izah ediverseniz de avukatıymış gibi Sayın dost1 ile benim arama girme ve terbiyesizce aramıza nifak sokma girişiminizin, bizi kötüniyetli gösterme çabanızın sebep ve nedenlerini de sorayım size.

Her yazımı ''saygılarımla'' ifadesi ile bitirirken size hitap eden bu yazımı Sayın dost1 ile aramıza girerek fesatlık düşünmeniz dolayısıyla mutat şekli ile bitirmiyorum. Çünkü benim yönümden saygınlığınızı kaybettiniz.

Galip Yetkin.
Galip bey,

Kimse kendini kandırmasın!

Forumda konulara yazanlardan sizin görüşünüze ters bir şeyler yazan olursa, önce güzelce sizin gibi yazması için çeşitli teknikler kullanıyorsunuz. Ama her şeye rağmen, kendi doğru bildiklerini anlatarak size ters düşmeye devam eden kimselere ise, konuyu bırakıp şahsi sataşmalara başlıyorsunuz.

Şahsen ben de buradaki ilk yazımdan itibaren bu söylediklerimi şahsen sizin tarafınızdan yazılarla da yaşadım.

Bu nedenle, dini bir konuda yanlış çıkmasına aldırış etmeyip, hatasını düzeltmek yerine; hala doğruları dile getirmeye çalışan kimseler için fitne-fesat yaratmaya çalışan kimseler olarak gösterme çabalarınızı umursamıyorum.

Siz, ayetin anlamının kaydırılmasına ilişkin, kur'an dışı kaynaklara sarılabilen birini de kendinize siper ederek inatlaşmaya devam ediniz.

Ben kendime göre yapmam gereknleri yazılı olarak ortaya koydum.

Soyut, somut kavram, çocuklar, büyükler vb. demogoji yaparak konuyu hedefinden saptırarak, hataları gizlemeye çalışmaya gerek duymadan hepsine cevaplarımı verdim.

Bu şekilde ithamınızla, Dost1 in aklını küçümsediğinizi bile göremeden aynı şekilde yazılarınıza devam etmek istiyorsanız, evet; ben cahilim, sizin kadar (demogoji) bilmiyorum diyerek ben konuyu kapatıyor ve okuyucuların anlayışlarına bırakıyorum.

selamlarımla...
aorskaya
aorskaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla