Degerli Galip Kardesim,
ben kimseye acikca hitapta bulunmadim son yazimda, rica ederim, kimseyi de herhangi bir sekilde suclamada bulunmadim.
Mealler sunarak kendime göre domuz eti hakkinda görüslerimi yazdim.
Evet, hangi acidan olursa olsun, ister karakter bakimindan, ister pisligi bakimindan olsun, her iki durumda da benim icin domuz eti yenilmesi imkansiz bir yiyecek maddesidir.
Islam demek insanin kendini güven icinde hissetmesi demektir, kendini yaradanina kayitsiz sartsiz teslim etmesi demektir.
Neden domuz eti tartisma konusu oldu cikti anlayamadim dogrusu.
Ben neden les ve kan... itirazsiz kabul ediliyor da , ayni cümle icerisinde, ayni ayette gecen domuz eti hususunda tartismalar oluyor gerekcesiyle yazmis bulundum. Yalan mi Kardesim, ayni Ayet ayni cümle icerisinde sadece domuz eti ayri konu oluyor.
Sayet biz müslümanlar kendi aramizda birlik olup anlasamayacak olursak, gerisini artik siz düsünün.
Siz Kardesim beni bir zamanlar uyarmis idiniz, sitemizden tüm dünyaya sesleniyoruz diye. Hic olmazsa müslüman kardeslerimiz düsmesinler celiskiye, bilhassa yurt disinda yasayan kardeslerimiz, olur ya paylasimlarimizi yanlis anlarlar ve ertesi günü carsiya yarisirlar etin en ucuzunu almaya.
Hayirli aksamlar dileklerimle.
|