Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. March 2013, 04:15 PM   #35
khaos
Uzman Üye
 
khaos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Bulunduğu yer: earth
Mesajlar: 433
Tesekkür: 229
167 Mesajina 302 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
khaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud ofkhaos has much to be proud of
Standart

İslam yemeyle içmeylede olur değerli Ateş Demir kardeşim.Bir müslüman elbetteki hijyene ve temizliğe dikkat edecek.
Saçı sakalı birbirene karşmış giydiği kıyafet pislik içinde ellerini on kişi aynı kaba daldırıp yağlı yemekleri yiyen müslüman mı görmek istersin.Yoksa durumu ne olursa olsun azami temizliğe ve hijyene dikkat eden adam gibi sofraya oturup öylede kalkan bir müslüman mı istersin.
Yemek te aynı şekilde. Bir müslüman olarak Tanrının bize bahşettiği bedene en iyi şekilde bakmakla mükellefiz.Yediğimize içtiğimize bir müslüman olarak elbetteki dikkat edecez.Yoksa ne olacak akşama lağım faresi yatağına yatırılmış kurbağa kanıyla terbiye edilmiş bok böceğimi yiyeceğiz.

birde konu cennetteki et veya meyveler değil ki o konuda haklı olabilirsin yani cennetteki et veya meyve denilen şeyler farklı şeyler manasınada gelebilir.Gerçek manada da kullanılabilir.
Ama Bakara 173 te bu dünya da müslümanların uyması gereken bir konu anlatılmış.Konu açık Tanrı nın haram alarak yasakladığı besin maddelerinden bahsediliyor.Benzetme falan yok.Yani domuz eti normal şartlar için yasaklanıyor.
__________________
(FOR RAVEN)
khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
khaos Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
merdem (11. March 2013), Miralay (12. March 2013)