Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı
''yani domuzdan da mı bir takım faydalar elde etmek lazım?'' diye bana konu ile ilgisi olmayan soru yönelterek sorduğum soruları cevaplamaktan kaçınmanızı anlayışla karşılamak şiarımdır.
Galip Yetkin.
|
Nahl / 67 den ne anladigimi sordunuz ben de cevapladim ve arkasindan yine soruda bulundum.
Hurmalıkların meyvalarından, üzümlerden de sarhoş edici bir içecek ve güzel bir rızık elde edersiniz. İşte bunda, aklını işleten bir topluluk için kesin bir mucize vardır.
Hem sarhos edici hem de güzel bir rizk elde ediliyor hurmadan ve üzümden. Isteyen istedigi sekilde faydalanir.
Sorunuzdaki mana nedir, yani domuzdan da mi bir takim faydalar elde etmek lazim?
Cevabi yeterli gelmedimi size? Hurma ve üzümden güzel oldugu gibi cirkin sayilan maddelerde elde ediliyor. Daha nasil anlatayim. Isteyen istedigi gibi faydalanir diye de yazmisim üstelik.
Not:
şiar ne demek oluyor, türkcesi de varmi bu kelimenin, ben gercekten bilmiyorum ne anlama geldigini. Yeni yada eski anlamadigim bir takim sözcükler var, kullanmasini da sevmiyorum zaten anlamadigim kelimelerin. Hallemedigim zaman kopyalayip yazdigim oluyor. Insan ayakli kütüphaneye dönüyor eninde sonunda.