Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27. March 2013, 10:17 PM   #19
Fers
Uzman Üye

Tesekkür: 0
59 Mesajina 91 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Fers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud of

Alıntı:
Sana dostum diye hitab ettim, çünkü hala böyle görüyorum.
koyu ifadeye göre yine kendiniz düşünüp kendiniz hüküm vermişsiniz, dost olmadığımızı/olamayacağımızı hissttirecek bir ifade kullandığımı düşünmüyorum...

Alıntı:
Dargınlığa yol açacak ifadem olduysa kusuruma bakma.
benimle ilgili ifadeleriniz bana göre yersiz ve yanılgıdan ibaret eyvallah ama sonuçta fikir alışverişi yapıyoruz, aynı fikirde değiliz diye darılmış/darılacak değilim, ...

Alıntı:
Kelimelerin önündeki ve ardındaki anlamları analiz ettim hepsi bu.
analiz ettiğinizi sandınız/sanıyorsunuz, aynı görüşte değilim, "yönlendirme, dışavurum, kaçış mekanizması" bunlar gereksiz ifadeler, sizin gibi inanmak veya düşünmek
zorunda mıyımki çakal carlos misali tavırlarla sizin üzerinizden kendi görüşümü yansıtayım, ifadenizi yeniden düşünün...

Alıntı:
Ayette savunmasız kalp gereksiz yere ve kasten isim ve sıfat tamlamaları yok.
hangi ayetten bahsediyoruz sayın ates,

Alıntı:
Kul eli ile atılan oku nasıl atan Allah sa kul eli ile yazılan Kuranı/kitabı da Allah yazar.
bu mudur ayet, hangi sure, numarası nedir önce bunu bilmem lazım sonra isim ve sıfat tamlaması olup olmadığını tartışalım...

Alıntı:
bir insan hakkindaki fikirlerinizi soylerken ne soyluyorsaniz bu aslında sizsiniz. Söylediklerinizi düşünün, herkes kendini söyledikleri ile ele verir,
dışavurdurur, betimler. Kisiler kendini baskalarinin gozunden gorur, şahit olur.
gene aynı hikaye, bu ifadenize de darılmadım ama merak ettim, kendinizi üstün akıl mı belledinizde hakkımda halaa analizde ısrar ediyorsunuz, varın aklınız benden üstün olsun bu mudur size hakkımda analiz hakkı kazandıran...

düşünüp düşünülenin saklanacak yanı yok, kur an, kitap anlayışımla sizinkinin aynı olup olmaması da, hakkımda ne düşündüğünüzde önemli değil,
benim Allah kavramımda oku atıp kulu sorumlu tutacak mantığa yer yok...

siz soruma cevap verecekseniz verin, cevabınız yoksa yok deyiverin, beni analiz etme yetkinizi(!) bir kenara bırakalım...

atılan okun istikametini yönlendiren de O mudur...
ok savunmasız bir kalbi gereksiz yere kasten deldiğinde, günaha giren midir girdiren mi...

bilgilendirin beni, belki zır cahilim,
yada cevap vermeyin, belkide kasten soruyorumdur, belkide art niyetliyim, nede olsa analiz hakkı bende değil...
Fers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla