Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28. March 2013, 06:22 AM   #21
Fers
Uzman Üye

Tesekkür: 0
59 Mesajina 91 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Fers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud of

Alıntı:
Degerli Fers Kardesim,
ne demek savunmasiz kalb ve okun gereksiz yere kasten kalbi delmesi?
Siz atilan okun mesuliyetlisini mi soruyorsunuz halen? Duyan da zannedecek halsizligi en büyügü isleniyor, müsrikler eli kolu baglanmis kursuna diziliyor. EU mahkemesindemiyiz ki suclu ariyoruz. Bizler olacagiz O'nun mahkemedesinde hesaba cekilecek.
ben neredeyim siz neredesiniz, belliki neden bahsettiğim hakkında bilgi sahibi değilsiniz, ya da öyle işinize gelmiş kendi kendinize öfkenizle muhatap olmuşsunuz...
benim sorumun muhatabı herhangi bir kur an ayeti değil kişinin kendi yorumuydu, öyle gören/görmek isteyen ya da göstermeye çalışan sizsiniz...

yorumlarınız, yorumlarımı yanlış anlayıp ya da evirip çevirip öfkenizle harmanlamaktan öte değil...

paylaştığınız/inandığınız meallere gelince, kur anla alakaları olduklarını düşünmüyorum, onlar üzerinden yapılan yorumlar sizi bağlar...
Fers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla