Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29. March 2013, 07:30 AM   #27
Fers
Uzman Üye
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 304
Tesekkür: 0
59 Mesajina 91 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Fers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud ofFers has much to be proud of
Standart

Alıntı:
Sonra siz Kuranı 1400 sene önceki Arapların bilgisiyle okumaya çalışın Okuyamazsınız Anlayamazsınız. Onlara sorsanız ne olacak siz daha çok şey biliyorsunuz onlardan onlar size yol gösteremez. Ama maalesef biz hala onların bize yol göstermesini bekliyoruz.
Eğer 1400 sene önce yaşayan insanlar bize yol gösteriyorsa ve biz onlar ne derse inanıp kabul edip yönümüzü çiziyorsak bu 1400 sene boşuna geçmiştir derim ben.
Onların doğruları kendilerine bizim doğrularımız bize
İbrahim yanında Kutsal bir kitap olmadan bulmadı mı Allahı (tabi okuduğum mealler doğruysa) Nereye baktı ? Nasıl baktı ?
bu bir yorum, o da bu muhabbete yeterli...
Fers isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla