Bop projesinin kaynağı belli Amerika. Amerika içindeki Evengelsitler ve Yahudi finansörler.
Bu projenin başarıya ulaşma şansı ne kadardır bilinmez iki grup çarpışıyorlar. galip geleni merak ediyor ve takip ediyorum diğer tüm Türk vatandaşları gibi. Çünkü biz 50 senedir sadece takip ediyoruz.
İlk raundu İran ve cephesi kazanmıştı bakalım bu rauntu kim kazanacak. Şahsen ben İran ve cephesine oynamayı tercih ediyorum ilk oyunda büyük bir ders verdiler nede olsa.
1950 lili yıllardan başlayan bir proje Yeşil kuşak mimar Amerika ve Siyonist dediğimiz gruplar.
!960 lı yıllarda Türkiyede bir darbe;
Üç tane Albay 5 tane Yüzbaşı 2 tane teğmen.... (Sayılar uydurmadır) bu ülkede darbe yaptı.
230 tane General emekli edildi yada hapse atıldı sonuçta ordu ile olan ilişkileri kesildi. Toplamda ise 7000 subay ordudan atıldı. Bir teğmen Gen.Kur. Bşk. konutunda esir tuttu.
Nekadar komik değil mi askerliğini yapanlr için. Teğmen bir paşa göremez bile ....
7000 subay neden ordudan atıldı ? çok merak ediyorum doğrusu.
Hemde bu subaylar Cumhuriyetin ilk yıllarında yetişen subaylardı.
Gerçekten Demokratik bir anayasa geldi bu hazin olay sonucunda
Sonra 1970 hop bir darbe gibi gözüken ancak ne olduğunu belli olmayan (belli aslında ya) bir süreç ve 70 li yıllar yeşil kuşak zamanı.
80 darbesi İslamın ( Bu kelimiye kullanmayı sevmem) önün açılması İmam hatip liselerinin artması.
1979 İran devrimi ... Mollaların zaferi... yeşil kuşak projesini yok etmek için Afganistanın Rusya tarafından işgali.
Ne varki bizim Mollalar akıllı binlerce yıllık büyük bir kültürden geliyor Amerikaya posta koyuyorlar arkalarında Dünyanın engüçlü devleti Vatikan. Beraberce Siyonizme karşı duruyorlar.
Yeşil kuşak su alıyor hem İran hemde ruslar. Kazanan ? Kazanan yok.
Sonrasında ılımlı İslam çıkıyor karşımıza yine Türkiye 50 li 60 lı 70 li ve 80 li yıllarda olduğu gibi hep batı tarafında (Nato üyesi) Truva atı deniyor Türkiyeye diğer devletler tarafından.
ve BOP (iki kısım genişletilmiş olanı var dar olanı var ) Biz yine Eşbaşkanlıktayız
Farkındamısınız İslamım diyenlerle Koministim diyenler aynı safta ;
Neler oluyor biri bana anlatabilirmi?
|