Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili merdem!
Sen kimsin?
Beş-altı ay evveline kadar seni burada kim tanıyordu ki? Senin geçmiş 60 yılını kim araştırma ihtiyacını duymuştu ki? Senin ne olduğunu kim biliyordu ki?
Seni bize tanıtanın/referansının yazdıkların,yazdıklarının içeriği ve yazdıklarındaki tutarlılığın olduğunun farkında mısın?
Dikkat ettin mi? Bu sitede ufak tefek çekişmelerin (ki o çekişmeye sebep olanlar da konuya katılıp illâki benim dediğim dedik diyenler) dışında ''acaba'' sorusunu kendi kendine soran ,yani araştırma yükümlülüğünü üzerinde duyan kişiler çoğunlukta.
Merdem.
Ben seni kafamda yaratmıyorum. Sen kendini bana yazdıklarınla tanıtıyorsun. Bu sitenin bir ferdi olarak bazı arkadaşların sana eğer bir şey söylüyorlarsa ,söyleyiş biçimlerinden senin için iyiyi söylediklerini anlarsın. Etrafına, senin anlayışına ters düştükleri, yani illaki benim dediğim dedik söylemine uymadıkları için sitem etme. Kendini tart ve acaba yanlışta mıyım diye bir düşün.
İstesen de istemesen de saygın kişiliğin dolayısı ile,
Saygılarımla.
Galip Yetkin.
|
Degerli Galip Agabeyim,
misal olarak verdigim hikayeyi okudun mu? Oradaki arkadas yaptigi hareketler üzerine öbür arkadasi tarafindan yanlis taniniyor. Demek istedigim sudur, benim yazdiklarimdan anlattiklarimdan taniyorsun beni, ne dereceye kadar dogru taniyabiliyorsun?
Benim yazilarim ortada ve ona göre kendimi tanitmisim diyorsan, hikayede deki arkadasin hareketleri ve sözleri de ap acik ortada, buna ragmen öbür arkadas tarafindan olumsuz olarak algilaniliyor.
Baska bir konu üzerine; Ille de bir insanin bir seyler anlayabilmesi, Ayetler üzerinde düsünebilmesi icin cok cok seneler ögrenim görmesi mi lazim? Bir sürü yabanci kaynaklardan faydalanarak mi aciklamak gerekir ayetleri?
Hocanin aramasi gibi:
Hoca samanlıkta kaybettiği iğneyi dışarıda arıyormuş..
Hoca neden orada aramıyorsun?
Burası daha aydınlık evladım
"kaybettiğin yerde aramıyorsun o yüzden bulmazsın" denilmez mi hocaya?
Selam ve dua ile.