Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. May 2013, 07:16 PM   #6
kuman
Uzman Üye

Tesekkür: 77
125 Mesajina 170 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
kuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud of

türk hava kurumunu iyi tanırım oraya gidenleri de iyi tanırım sen merak etme. Ne işle uğraştıklarınıda bilirim.
Ben oranın ekmeğini yemişim. Ekmek derken hayal bile edemiyecem güzellikleri tattım. Paraşüt kim ben kim planör kim ben kimdim. Ordaki öğrencilerin çoğuda benim gibi gençlerdi.

Neyse benim için THK bir nimettir sen neden taktıysan....

Okudum Kırmızı yazdıkların önemli diye onları dikkate aldım.
1-Sorun Atatürkse senin için Atatürk benim için Allahın bir nimetidir. Allaha şükürler olsun ki Mustaf Kemal 1920 lerde bizimleydi.
Keza 1910 larda Trablusgarpta şehit olabilirdi. 1915 te Çanakkale de şehit olabilirdi 1917 lerde Irak Suriye de şehit düşebilirdi. Allah Türk milletine acıdı ve bize yardım ettiki Bağımsızlık savaşını kazanabildik.
Bağımsızlık savaşını kazanırkende tek bir kırılma anı vardır. Düşmanın Polatlıya ulaşması.
Allah Yunanın aklını şaşırttı zafer sarhoşu yaptı da bizi takip ettiler Mustafa Kemale de hidayet etti de ''Hattı müdafa yoktur Sathı mğdafa vardır ve o Sathı tüm memlekettir'' ve yunan yenildi.

2-kurban derisi, fitre, zekat toplama faaliyetleri;
Ne var bunda hala çözemedim açıkla ki ben de cevap verebileyim.
Ama sana dediğim gibi tam Tek Motorlu Uçak Lisansı alacaktım ki YARDIMLARIN AZALMASINDAN DOLAYI PARALI HALE GELDİ....

o YÜZDEN BOŞVER ARKADAŞIM... Cemaatları zaten sevmem belkide bu cemaatlar çıkmasaydı ben lisansımı alırdım.
Acaba bu yüzden mi sevmiyom ben bu cemaatlari ? Yoksa İslami fırkalara ayırdıklarımı için mi ?
Sence ?

Konu kuman tarafından (3. May 2013 Saat 07:18 PM ) değiştirilmiştir.
kuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla