Sağol kardeşim,
Ben zaten uçuyorum lisansızda olsa her uçuş için lisans aranmıyor.
Lisansım olsa idi ikinci pilot olur 15-20 bin maaş alırdım.
Düşüncen için sağol belki airbus tek motorlu uçağını sen yaparsın da ben de onu uçururum.
Kurumu yaşatmak için yardım toplanmıyor zaten burda bi yanlış var. devlet zaten her sene THK transfer yapar. Zaten Şimdi de devlet sayesinde üniversite oldu.
Ancak yardım farklı bir olaydır kenetlenemeyi sağlar bir konu hakkında. İnsanlardan paradan ziyade Kurban derisi toplar kimseye külfet olmadan halleder. Nesi kötü ???
Ayrıca THK aktiviteler halaen ücretsizdir kimse Kurban derisi vermemsine rağmen...
Ne kadar üzücü aslında değiil mi Havacılıkla ilgili insanların eğitimine insanlar yardım etmek istemiyor hatta bunu baltalamaya çalışıyor.
Laik devlet dediğin zaman Fransız Laikliği ile karıştırırsan kendince haklısın ancak o zaman bu diyanet işleri ne kapatalım gitsin.
Türkiye hiç bir zaman Fransız yada Amerikan laikliği ile alakalı bir laiklik anlayışı kurmamıştır. Farklıdır bizimki. (Forumda var okursun)
Atatürkün Türkiyesinde Uçak üretilmiştir zaten hatta ihraç bile yapılmıştır. Yani bir uçak fabrikamız vardı
Devletin en büyük gelir kalemi Zekattır zaten Zekat vergidir.
M.Kemal askeri ve teşkiltaçı deha olduğu dünya kabul ediyor. ben işin orasına bakmıyorum.
Kırılma noktaları vardır bu kırılma noktalarında asıl olan karşı tarafın hatası ve o hatayı görebilmek ile ilgilidir. Bir savaşı sadece donanım yenmez keza Ruslar yada Amerikalılar Afganlıları bir türlü yenememişler buda bir örnektir Allah Afganlılara öyle bir vatan sevgisi vermiş ki adamlar vazgeçmiyor olumsuzlukları düşünmüyor elde ne varsa Allahu ekber deyip saldırıyor.
Bedir savaşıda buna işarettir, çanakkale savaşıda buna işarettir Bağımsızlık savaşımızda buna işarettir. Ömer muhtarın savaşıda buna işarettir. Kimi zaman Allah bir lidere yardım eder kimi zaman bir halka.
|