Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. May 2013, 02:03 PM   #7
Araştıran
Uzman Üye

Araştıran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 83
41 Mesajina 74 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
Araştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud ofAraştıran has much to be proud of

İşte bu siteyi bu yüzden seviyorum ve sevdiğimde haklı çıkmaktan dolayı gururluyum.Eğer bu site tamamen basmakalıp,ideolojik,hizipçi bir site olsaydı SEDD-İ ZERAYİ yi banlardı,sansürlerdi.Böylesine hizipçi,ideolojik ve basmakalıp fikirleri tekrar eden SEDDİ ZERAYİ ye cevap veren DOST1 abiye teşekkür ediyorum.
Şu soruyu sormak isterim SEDDİ ZERAYİ ye kusura bakma ben HALK dan bir vatandaşım İsminin anlamını bilmiyorum,kaldıki HALK ın geri kalanınada sorsak çoğunluğu bilmeyecek!
Anladığım kadarıyla bu sitede herkesin katılımıyla anlatılmak istenen Hakikatlerdir.Tabi Hakikat olabilmesi için bir işte orda bir kılavuz olmalıdır.Buda Tabiki Kurandır.
Yazdığın 8. maddenin bir bölümü dışında
""""8)-merdem arkadaş saltanat görmek istiyorsan ordu evlerine bir git.vatanın korunması için askere giden zavallı evlatçıkların subayların ve eşlerinin nasıl kölesi haline getirildiğini bir gör.paşaların hanımlarının kaç arabası var biliyormusun.denetleme yok bir şey yok ülke onların zannedersin.iki duble rakı içer, karışık ızgara sonra üstüne tatlısını yer bir güzel kahvesini yudumlar ondan sonra dört lira öder çıkarlar ordu evinden.bu para onlara helal mi bu yedikleri benim vergimle ödenmiyormu.her türlü konforu yaşa ,milletin evladını köle gibi kullan.istediğinde dayak at.onüç erimiz çatışmada şehit olurken sen aynı anda golf oyna sonrada çık bağır biz vatanın sahibiyiz.nah sahibisin.vatanın sahibide koruyucusuda halktır halk.
çanakkalede de kurtuluş savaşındada canını veren mehmetlerin tek düşüncesi vardı .Allah yolunda savaşıp şehit olmak [ve o sizin yok dediğiniz cennete gitmek.sanki anadolunun evlatları kemalist devrim için şehit oldu.milletimiz koyun değil sizde çobanı değilsiniz.]""""
yazdıklarına katılmıyorum.Kırmızıyla yazdığım bölümde diğer yazılarına neden katılmadığımın isbatı.Neye dayanarak bu sitede cennetin reddedildiğini söylüyorsun kardeşim??? Öyle bir propagandamı var bu sitede??? Kemalist devrim için şehit olmadı pek tabii anadolunun evlatları??? bUrada kemalist propagandamı yapılıyor??? Yani Kimlere kızıyorsunda burda kusuyorsun kinini Anlamakda güçlük çekiyorum? Hani bir mezhebin bir uygulamasını savunursun onun hakkında Kuran dan isbatını getirirsin,burda yanlış düşünüyorsunuz dersin,yapıcı,öğretici bir bilgi verirsin eyvallah! ama onun dışında sanki burda farklı hizipçi ideolojiler çatışıyormuş gibi,taraftarlık,holiganlık yapılıyormuş gibi bir izlenime sahip olman gerçekten ilginç?

Hee şunuda atlamadan söyleyim eğer savunduğun değerler gerçekler değilse,eğer gelenek,görenek,örf,adet gibi değerleri savunuyorsan.Onu da açıkça,mertçe söyle.Fakat Allahın halis dinini gelenek,görenek,örf,adetlerle harmanlarsan büyük bir yanılgıda olduğunu düşünürüm.

Selamun aleyküm...

Konu Araştıran tarafından (4. May 2013 Saat 02:07 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: ekk
Araştıran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Araştıran Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
merdem (4. May 2013), Miralay (8. May 2013)