Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. May 2013, 05:40 PM   #9
SEDD-İ ZERÂYİ'
Katılımcı Üye

Tesekkür: 0
11 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
SEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud of

araştıran arkadaş
1)bana ''tamamen basmakalıp,ideolojik,hizipçi '' diyorsun ya ben sana ne diyeyim?
2)site yönetimi beni banlayacaksa banlar.bunun için karalar bağlayıp yas tutacak değilim
3)farzedelim benim her söylediğim yanlış ama arada bir doğru söyledim.bu bile insanların birbirinden istifade etmesi için yeterli değil mi?aranızda monolog yaşamak istiyorsanız buyrun yaşayın.
4)burda benim kullandığım ismin anlamını bilmiyorsan açar öğrenirsin.bu kadar dert etmene şaşırdım.halk ta bilmiyormuş.e naapayım ismimi değiştirip abuzer mi yazayım.
5)cennetle ilgili yazılanlar için kendi sitenizden haberiniz yok.ben foruma üye olmadan sitede bayağı yazı okudum.konu sadece cennet değil bir çok şey inkar ediliyor yana manası değiştiriliyor.sitenizi iyi takip etmiyorsanız sorun sizde bende değil.
6)burda sana ve dost1 arkadaşa ikinize birden cevap vereyim.rejim suçlumu diyorsunuz ya bu kadar kkomik bir savunma olabilir mi.siz ülkede faşizm kurun bu rejimin gereklerini yapın sonrada faşizm suçlu değil diyin.yada komünizmi kurun inanca dair her şeyi yok edin sonra rejim suçlumu diyin.aynı şey kapitalizm içinde geçerli.
SEDD-İ ZERÂYİ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla