Alıntı:
Araştıran Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu siteyi bu yüzden seviyorum ve sevdiğimde haklı çıkmaktan dolayı gururluyum.Eğer bu site tamamen basmakalıp,ideolojik,hizipçi bir site olsaydı SEDD-İ ZERAYİ yi banlardı,sansürlerdi
|
bart arkadaş
1)bak bakalım kim banlanmadan bahsetmiş.
2)öğrenmek için gelmedim.burası okul falan mı ?
3)nerde anarşi yarattım.kimi arkamdan sürüklemeye çalıştım.burda hepinizin fikri bir benimki farklı.sizin düzenin karşısında olduğum içinmi anarşik oldum.anarşik olmak benim inançlarıma aykırı. ey devrimci müslümanlar
ama baskılar beni yıldıramaz.
araştıran arkadaş
1)merak etme korkup kaçmak kendi kendimi banlamak yok kitabımda.her ne kadar bunu istesenizde.
2)abuk subuk fikirlerinize kurandan yorum yapıyorsunuz diye sizin sözleriniz delilli benimki değil öylemi
3)bırak isimle cisimle uğraşmayı fikirlere gel
4)rejim için klavuzlarım var diyorsun dikkat et kargalara denk gelme
5)benim kafamda oluşturduğum cennet allah ın kuranda tarif ettiği cennet ama ben okuduğumu sizin gibi işime geldiğince değerlendirmiyorum.
hanifler.com dan çıkardığım üye profil sonuçları yada hanifler.com un savunduğu müslümanlık tipi
1)kendileri hariç herkes kafir yada yanlış yoldadır.onlara göre insanların kıldıkları namaz,tuttukları oruç,kestikleri kurban boşunadır kabul olmaz
.
2)kendilerinin bile ne olduğunu bilmediği bir salat anlayışı.daha doğrusu salatı salata yapma anlayışı.sen salatı nasıl yapıyorsun desen hepsi farklı şeyler söyler.
3)okuduğu ayetlere her biri farklı mana verir.bu siyasi düşüncelerine ve günlük yaşantılarına göre değişir.
4)peygamber bunlar için abdurrahman çelebiden farksızdır.
5)kuranı sosyalizme yada sol jargona göre değerlendirirler.hanif müslümanız derler.ama kuran için referansları her zaman kendi ideolojilerine göredir.
6)içki serbest.ama sarhoş olmayacak kadar sorsan onun ayarı nedir bilmez.
7)cennet yok,cehennem yok,kurban yok,huri yok,cin yok, melek yok.hacc yok,namaz yok, domuz eti yenilebilir.kuran da açık ifadelerle verilen şeyleri bile yüzleri kızarmadan değiştirirler.
bu söylediklerimi sakın inkar etmeyin bu sitenin kalantorlarının yazdığı bir sürü yazıda bunlar var link isteyen konu okusun.ben on günde bu kadarını gördüm bana yetti de arttı.
8)kendileri ebu hanife nin tırnağı bile olamaz ama en galiz şekilde aşağılarlar onlar gibileri.
9)mezhebe karşıdırlar ama baksanız kurandan çıkardıkları ütobik fikirlerle kendi mezheplerini kurmuşlerdır bile.
10)ben bu bilinen islamın dediklerini yapamam ağır gelir.ama sanırım bir yaratıcı var öyle hissediyorum hani ucunda yanmayacağım kadar bir din yaşayayım diyenlerin yeridir.