Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11. May 2013, 02:57 PM   #53
SEDD-İ ZERÂYİ'
Katılımcı Üye

Tesekkür: 0
11 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
SEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud of

Alıntı:
SEDD-İ ZERÂYİ' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bana evladım demişsin
bende sana ... um diyecem(anladın sen onu)
bak .... um bırak özeli mözeli. özele gelsem ne yazar gerçek hayatta senin gibileri çok gördüm karşıma çıkınca kedi ye dönen.o yüzden konuşmaların yel gibi(anladın sen onu)geliyor.

burası hanifler.com yorum yaparken ayık kafaylamı, yoksa elinizde şarap kadehiylemi yorum yaptığınızı bilmediğim için konuşmalarını önemsemiyorum.
ben sadece kral çıplak dedim. neyse uykum var, baba yorgun bu gecelik yeter.

YÖNETİCİ NOTU: Sedd-i Zerâyi kardeşim yazılarınızda lütfen forum kural ve ilkelerine uyalım. Muhatabımızı küçük düşürücü ve küfür içeren yazılar yazmayalım.
Forumumuzda Güzel dinimizi İslam'a iman etmeyen, içki içen, deist ya da ateist hiçbir üyemiz yoktur. Herkes bu forumda fikirlerini saygı sevgi çerçevesinde serbestçe savunabilir.
Saygılarımla.
miralay arkadaş
uyarma gereğini duymuşsun olabilir yöneticisin elbette buna hakkın var.lakin uyarıları yaparken bile hakkaniyetli davranmamışsın.forum üyesinin şahsıma ''evladım'' arkasından da sen onu anladın cümlesini küçük düşürücü olarak nitelemişsin.bu kelimenin ne maksatla kullanıldığını anlamak için ''anlayan biri bile olmaya'' gerek yoktur.Bu şahsıma yapılmış doğrudan ağır tahrik içeren bir küfürdür.küçük düşürücü laf değil. buna rağmen uyarılarınızı yaparken bile adam kayırmayı ihmal etmemişsiniz.
benim yaptığım yoruma bizzat müdahale ederek kullandığım ''koçum''lafını silmişsiniz.yazıyı yeni gören arkadaşlar o noktalamaların yerine istedikleri kelimeyi koyabilirler.Veya akıllarına herşey gelir.
bu arada benim yazdığım yoruma müdahale ederken diğer forum üyesinin yazısına müdahalede bulunmamışsınız.konulara gösterilen hassasiyetler forum yöneticilerinin insafına kalmış belli ki.

birde diyorsunuz ya

Forumumuzda Güzel dinimizi İslam'a iman etmeyen, içki içen, deist ya da ateist hiçbir üyemiz yoktur. Herkes bu forumda fikirlerini saygı sevgi çerçevesinde serbestçe savunabilir.

diğerlerini es geçiyorum ama altını çizdiğim bölüme dair merakınız varsa Rivayetler virüs mü? başlığı altındaki iki arkadaşın diyaloğonu lütfen bir inceleyin.Bakın bakalım sonu şerefe diye bitiyor mu bitmiyor mu?
Bana diyebilirsiniz ki sanane arkadaş isteyen içer isteyen içmez.
bittabii
bu beni ilgilendirmez.Ama kuran ayetlerine yorum yapılan ,kuran ayetlerinin kelime kelime incelendiği bir sitede rakı muhabbeti yapılıp sonuda şerefe diye bitiyorsa ee kusura bakmayın bunu da yazarım.
farzedelim benimle ayet üzerine konuşan bir arkadaşın elinde şarap kadehi olmadığını ne bileceğim. çünkü forumun başka bölümlerinde buna benzer yazılarda okudum.haa yinede seni ilgilendirmez diyorsan o ayrı.
SEDD-İ ZERÂYİ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla