Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12. May 2013, 10:02 PM   #68
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Alıntı:
kuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili merdem
A.Bayındır severim sayarım ve gerçekten bir şeyler yapmaya çalışır. Örn;
Kutuplarda namaz ve sahurun erken olması konusnda ki çalışmaları benim için değerlidir.

Kurana ilgi duymam ve araştırmama neden olan isimdir. Bazı konularda onun düşündüğü gibi düşünmesemde ( Hatta bana Kuranı kendinize uyduruyorsunuz dedi. Tek farkım onun yurmunu yanlış bulmam)
Yaşar hocayıda severim Mustafa Öztürkü severim Hakkı Yılmazı Mustafa İslamoğlunuda
bu kişiler değerli araştırmalar yapan insanlardır.

Sayın merdem,
Arapça bilmem Kuran uzmanı değilim. Bilgili insanları dinler kendi bilgilerimle kabul ederim yada etmem. Bilgili insanları severim. Kimseyi kötü yada iyi olarak ayırmam (bilgi anlamında).

Müslüma olmak için Kuranı hatim etmek gerekmez dediklerini yapmak yeterlidir. Bunu Ailenizden öğrenebilirsiniz Kuranı okumadan da müslüman olunur. Kuranı okumazsanız eğer yanlışa yönlendirilebilirsiniz.

Hırsızlık yapma-zina etme -yalan söyleme-Allaha şüphesiz inan-ibadet et-paylaş-yardımlaş vb şeyleri zaten ailelerimiz bize öğretti.
Degerli Kuman Kardesim,

ne mutlu sen ve senin gibilerine ki en azindan ailelerinden az bucuk ta olsa din civarinda egitilmeleri ve gelecek nesillere aktarmalari.

Ne aileler var yamyamlar halt etsin yanlarinda.

Ama gel gör ki "Müslüman olmak" yeterli gelmiyor her zaman, Hanif/Mü'min olmak ta gerekiyor. Bunun icin ugrasip duruyoruz.

Nasil olsa Allah affeder deyip gecemiyoruz, gecmemek gerekir.

Ben de sever ve sayarim günümüzün alimlerini. Itirazim oldugu noktalar olmuyor degil, tabii ki olacak, yoksa eskilerin durumuna düseriz 100 yüz önümüze konulani incelemeden yutacak olursak.

Süleymaoglu'na kanim pek isinmamis idi önceleri, ama adamcagizin görünüsü mühim degil, mühim olan dogru degerlendirmeler yapmasidir..

Keske tüm alimlerimiz herhangi bir art niyet gütmeden, taraftar toplamaya yönelmeden, kibirlenmeden (kibirli olduklarini söylemiyorum, olabilir) calismalarini/bilgilerini bir birleriyle paylassalar, aciklamalarda bulunsalar cok cok mükemmel olurdu hepimiz icin.

Selam ve dua ile.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla