Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22. May 2013, 09:01 AM   #33
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of

Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merdem'den bana bir inci:

"Bravo! Islami ve müminligi cok güzel ögrenmissin. Bu kafayla gidersen tavuklari degil pilicleri dahi Islama davet edemezsin."

Herhalde saygınlığına bir kat daha saygınlık eklemiştir. O halde benden Merdem'e:

"Bravo!"
O cümleden hangi manayi cikarrtigina hayret ettim. Halbuki "kavgaci horozlar" a misaldi yine halimiz. Nede hep yanlis anliyor ve yargiliyorsun ?

Farkinda dagilsin ama Galip Agabeyim bana itirazlarlada bulunup meseleleri hep büyüten sen oluyorsun. Sebep nedir? Bilgi yarismasi mi yapiliyor burada?

Bana bir seyi güzel dille anlatip izah edene kadar bir hücum seklinde oluyor nedense ifadelerin. Senden bilgi edinmesi bu kadar zor oluyor: "Armut pis agzima düs" diyorsun yeri gelince.

Güzelce paylassan ne olur bilgilerini, yoksa bilginde azalma mi olacak diye korkuyorsun?

Alıntı:merdem Nickli Üyeden Alıntı
Hemen her satir basi ibiklerimizi kavgaci horozlar gibi dikmeyelim lütfen ayip oluyor.

Bayıldım...

Yapma ayip oluyor Agabeyim.
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla