Sen ne saptırıcı, kışkırtıcı bir insansın ya!
"Güzelce paylassan ne olur bilgilerini, yoksa bilginde azalma mi olacak diye korkuyorsun?"
diyerek kışkırtıyorsun.
Bilginin kaynağı ben miyim kızım? Kitabı okuyamıyor, ayetlerle çözemiyor isen, biz ancak yol ve yordamını gösteririz. Ve gösterdik.
Dedik ki: ''İleride düşebileceğin yoksulluğa mani olmak için kenz yapmak islama aykırı olduğu ayetlerle sabit. Bunun yolu yordamı Nuh'un beytinden son peygamberin Medine'sine kadar ayetlerle anlatılmış, bu da kollektivist bır sosyal ve ekonomik yaşamdır".
Eeee... daha ne istiyorsun? Fazlası "armut piş ağzıma düş", sonra yanlış yap ve ''bunu senden öğrendik" diye bizi suçla.
Biz yolu yordamı gösterdik. Otur oku; aklını çalıştır, kendi dinini kendin kur.
Yok; olmaz; illa konu değişecek hanımın istediği yöne girilecek, yok tavuktu, yok horozdu, yok bilgi yarışması idi, kendi yönüne dönmeyince de bizi kafasızlıkla "Bu kafayla gidersen" diye suçlayacak kadar da "basit" bir tutum takınacak.
"Bana bir seyi güzel dille anlatip izah edene kadar bir hücum seklinde oluyor nedense ifadelerin."
Yolunu, yordamını, kaynağını ve de hatanı göstermemize rağmen ısrarlı davranman karşılığında "pohpohlanma" mı bekliyorsun.
Bir laf söyledik:"Kenz islama aykırı".
Geldiğimiz yere bak. Hayret.
Konu galipyetkin tarafından (1. December 2014 Saat 12:24 PM ) değiştirilmiştir.
|