Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24. May 2013, 12:36 AM   #9
merdem
Uzman Üye

Tesekkür: 667
710 Mesajina 1.305 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 24
merdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud ofmerdem has much to be proud of
Standart 24 Mayıs 2013

1844 - ABD'li mucit Samuel Morse, ABD Senatosu üyelerinin hazır bulunduğu bir deneyle ABD Kongre binasından Baltimore'da bir tren istasyonuna kendi icadı olan mors alfabesiyle ilk mesajı gönderdi. Ben mesaj falan almadim ne is varsa icinde.

1921 - Mustafa Kemal Atatürk'e suikast için Ankara'ya geldiği kanıtlanan İngiliz casusu Mustafa Sagir idam edildi. Bir de adas olacak, ne günlere kalmisiz.

1943 - Polonya'daki Auschwitz toplama kampında tutuklular üzerinde yaptığı korkunç deneylerle tanınan ölüm meleği lakaplı doktor Josef Mengele göreve başladı. Halen devam ediyormu acep?

1945 - Krasnodar Kray'da Karadeniz kıyısındaki Şapsığ Ulusal Rayonu lağvedildi.Ben bir kelime anlamadim!

1963 - Afrika Birliği Teşkilatı kuruldu. Kimin isine yaradi?

1979 - Yüzde 85'i yerli malzeme ile üretilen ilk Türk uçağı 'Mavi Işık 79-XA', Kayseri İkmal Merkezi'nde başarılı bir deneme uçuşu gerçekleştirdi. InsaAllah ucmaya devam ediyordur.

1989 - Bulgaristan'dan Türkiye'ye zorunlu göç başladı. Nedir bu cektiklerimiz dostlar.

2000 - İsrail, Güney Lübnan'da 22 yıldır sürdürdüğü işgale son verdi. Kafirler (hepsi degildir insaAllah) bir de Filistin'i rahat biraksalar.

1946 - Tansu Çiller, Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanı. Sanki bir o eskimis
merdem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
merdem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
dost1 (24. May 2013)