| 
				 Taksimin düşündürdükleri 
 
			
			Yakın zamanda uluslar arası bir tezgahı  izledik  maalesef bu durumda birçok olay kişi için ayıraç oldu  okuduğu  bilgileri bir yere oturtamayanlar nasıl havada askıda kaldıklarını üzülerek gördük. 
 6/104 Şimdi Rabbinizden size (bu ilahi kelam yoluyla) anlama ve kavrama araçları verilmiştir. O halde, kim görmek isterse kendi lehine, ve kim de körlüğü tercih ederse kendi aleyhine davranmış olur. Ve (kalbi katılaşmış olanlara de ki): "Ben sizin bekçiniz değilim!"
 
 45/20 (İşte) bu (vahiy,) insanlık için bir kavrayış aracıdır; tereddütsüz bir inanca ve emniyete ulaşanlar için de bir rahmet ve hidayettir.
 
 Global sermayenin özelde  Türkiye  genelde kalkınmakta olan ülkelerin uluslar arası alanda sözsahib i olmaması için  özel iletişim araç ve   süreçleri kullanılarak yeni toplumsal  kaos oluşturup istemediği durumları ortaya çıkmasını engellemek gibi  bir plan oluşturması  zihinleri perişan etti.
 
 Bir kısım bunu  takım tutar edası ile kötüleri yanlışları ve hataları (İktidar) paylaşmak adına direnişe geçtiler adeta 10 yıldır yapılan haksızlık ve adaletsizlik üzerine sünger çekti ve istisnasız savunma pozisyonuna geçti?????
 Daha kötüsü ve hayret edilecek olan ise sözde Kuran okuyanlarsa bu tezgaha adeta severek isteyerek balıklama daldı. Bir akil tutulması,  yaşandı adeta  kelimeleri kavramları özenle dizayn edilen davranış psikolojisinin kusursuz planladığı polise davranıştan çirkinlikleri güzel göstermek adına iyi dizayn edilmiş  plana  aptalca sahip çıktılar,uluslar arası bir tezgahın gönüllü piyonluğunu tercih ettiler
 
 Oysa bu ülkenin mazlum halkının on yıllarca inançları kişilik hakları değerleri  yerle bir edilirken bu bilinçli kuran Müslümanlarını hiç ortada görmemiştik?????
 Binlerce insan 28 şubatlarda işinden, aşından, hatta hayatından olurken Bu KURAN Müslümanları nerelerdeydiler,  bir birlerine kavram açıklaması yapan epitomolojik ,epistomolojik????? Tartışmalarda  tozu dumana katanlar  zalimlerin inançlı insanları av hayvanı yerine koyar ken nerede idiler gıkları neden çıkmıyorlardı ?????????????????????????????????????
 
 KURAN MÜSLÜMANLARI hangi Kuranı okumaktalar ?????????????  sadece   bu toplumun çaresiz bilgisiz bırakılmış elinden tutulmamış hurafeler içinde kalmış insanlarını yargılamak için mi vardırlar
 İbrahim   mücadelesi neyi anlatır  Musa  ne yapmıştır   Hendek ashabının başına gelenler in nedeni nedir?????????  Sormak gerekmezmi  ??   zalim kimdir mazlum kimdir Hani Kuran kolay anlaşılıyordu
 
 Uluslar arası güçler sermaye tek kutuplu ve teksistemli bir dünya ne demektir bunun için  neler yapılmaktadır  fikri olan var mı  BU KURAN  doğru yola götüren kitap değilmi ?
 
 Zuhruf  64   Allah, şüphesiz benim de Rabbim, sizin de Rabbinizdir; öyleyse [yalnızca] O'na kulluk edin: doğru yol [sadece] budur!”
 Rabbimiz bu Kuranı niçin okuyun (Kıraat) (Tertil)  diyor  Kuranda  haksızlık zulum (Karanlık düşünce) nasıl tanımlanıyor bu kitleleri nasıl anlamak gerekli   evet hakim gücün arkasına lokomotif olmayın ama  ayyaşların   yedeği olup Kurandan kılıf geçirmeyin
 
 7/52  Biz, gerçekten de onlara, inanacak bir toplum için bir doğru yol, içinde bilgiye dayalı ayrıntılı açıklamalarda bulunduğumuz bir kitap ulaştırmıştık”
 |