Biraz tuhafina gitmis olacak ama ozaner kardesim, benim durumumda olanlar da var bu dünyada. Acik künye ile dolasilmadigindan kimse kimsenin ne oldugunu kestiremiyor.
Tehlikeli bir trafik kazasindan dolayi, öyle park yerlerinde gösterilere dahi cesaret edip katilamiyorum, cünkü tehlike aninda ani hareket etmek zorunda kalacak olursam sag bacagim ile omuzumdaki kirikliklar her ne kadar ameliyat edilmis dahi olsalar eski funksiyonlarini gösteremiyorlar, ben de klavye yoluyla katiliyorum konulara ve olaylara.
Beni özürlülerden sayabilirsin
4/NİSÂ-75 : Ve size ne oluyor ki Allah'ın yolunda ve "Ey Rabbimiz! Halkı zalim olan bu kasabadan bizi çıkar ve katından bir velî ve katından bize bir yardımcı kıl (gönder)." diyen zayıf ve aciz erkekler, kadınlar ve çocuklar için savaşmıyorsunuz?
Aciz bir hatun oldugumdan dolayi Rabbimin buyruklarini ciddiye aliyor ve Rabbime yöneliyorum.
Yardimci bekleyen, eli kolu kafasi saglam olan, dirlananlar düsünsün.
Ben üstüme düseni uyguluyorum:
Benim babam da Ibrahim'dir atamda Ibrahim'dir, kelime manasiyla, mecaz manasiyla ve her türlü manasiyla Ibrahim'dir. Böyle güzel bir tesadüf.
Rabbim hepimizinde Rabbi olan ALLAh'tir.
Ve ben Müslümanlardanim.
Sorumlu tutulacagim Kur'an'dir.
Ben bunu bilir bunu uygularim.
Mümkün mertebe insanlara karsi güler yüzlü tatli dilli olmayi (her zaman öyle gözükmesede

),
elimin ulasabildigi yerlerde yardimlarda bulunmayi kendime vazife edinmis bulunuyorum.
Mangalda kül kalmadi diyenler de sagolsun
Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yüklemez.
Selam ve dua ile.