Sedd-i Kardesim, daha evvel halktv ile ulusal kanalai tavsiye etmistin (sayet dalga gecmediysen

) ben bu kanallarda elle tutulacak bir haber göremiyorum.
Sonunda onlarda mi yön degistirdi ne oldu.
Gelelim medyaya, beni üzen taraf hic bir sekilde, kim olursa olsun, ne olursa olsun 100 yüzlük net bir haber sunmadiklari.
Yahu alt tarafi bir devlet. bir hükümet. bir halk. bir gösteri.
Sanki kiyametten haberler veriyorlar, sanki cok mühim bir seyler olmus... Yalana dolana girismeye degermi. Istemiyorsaniz bir baskani gelecek secimlere kadar bekleyin. O da mi zor.
Herseyin bir edebi adabi var.
Pire icin yorgan kalkmaya da lüzum yok.
Ola ki birileri birilerini kiskirtip isi bir ic savasa kadar götürmektir.
Bu vatan sizin ise, türküyle kürdüyle ermenisiyle yahudisiyle bu topragi paylasip asirlardir icinde hep beraber yasiyor ve yasamaya devam etmek istiyorsaniz biraz akilli olun.
Sayet kimse olaylari üstlenmiyor ise, demek ki disaridan bir tesvik var, icerdekiler de koyun gibi takiliyorlar.
Benden Türk Halkina:
Savasin ne demek oldugunu sanki birileri kavramis gibi.
Gece sakin sakin uyurken hic kapiniz yikilip sizler duvara dizildiniz mi?
Isten dönerken yada alis verise giderken kafanizdan kursunlandiniz mi?
Balin yapilmasindaki zahmeti ariya sorun, arilarin önüne hazir konulmuyor bal petekleri.
Tüp bebekler degilsiniz herhalde, ananizi babanizi bacinizi düsünün, kimbilir ne günler bekleyecektir hepinizi.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Carsiya pirinc almaya giderken evdeki bulgurdan olunur.
Ama derseniz ki, hayattaki tek umudunuz yok bir seyden dolayi can vermek ise, gidin trenin altina atlayin mesela, ama tüm cümle milleti beraberinizde sürüklemeyin.
80 milyonluk toplulugu 80 kisinin hevasina kurban etmeyin.
Isi tadinda birakmayi bilin.Ne bicim modern anlayisiniz var hayret dogrusu, ne demokresiye uyuyor ne de laiklige, tüm gürültü edenler muhafazakarlar degil herhalde.
Ne kanun karsisinda ne de acik görüs olarak bir müslüman devleti degildir Türkiye. Sayet Islami yasayanlara eziyet edilirse, yurtlarindan cikartilmaya kalkisilirsa ancak o zaman ayaklanabilirler.
Keyfinden zevkinden hevasindan ayaklanma olamaz. Devlete ihanet etmeyin o halde, madem basinizdaki idarecileri kendi ellerinizle verdiginiz oylarla sectiniz, o halde itaat edin.
Herifcioglu herhalde Cin'den gecmedi basiniza, kendi sayet Türk degildiyse secmeseydiniz.
Diger dünya devletlerinin baskanlarina bir göz atin, kimin anasi baska yerden kiminin babasi baska yerden olmasina ragmen yine de sizin yaptiklarinizi yapmiyorlar baskanlarina.
Merkel bile dogulu oldugu halde 2 kere secildi. Rössler evlatlik (Asyadan) oldugu halde bir bakanlik makami var. Dis isleri bakani escinselin teki , hatta ingilizcesi bile yok, Berlin belediye reisi ona keza escinselin biri.
Erdogan'in ne hatasi var? Ben tanimiyorum kendisini, Türkiye'den tamamen uzak biriyim her halimle, sadece TÜRKCEM kaldi benimle bu günüme kadar.
Türkiye'de yasasam ne farkederdi ki, Türk halki daha kendi karar verememis baskanlarinin ne ve de kim oldugu hakkinda, ben de ayni duruma düsecektim.
Bildigim tek sey düsmanlarin ellerini ogusturdugu ve icten güldükleridir.
Osmaliyi begenmez olduk, cumhuriyeti henüz 100 senesini doldurmadan rahmetli etmeye giristik misaline döndü olaylar.
Neyse ben sessizce takip etmekle kalayim, benim oylarimla basa gecmemis bir baskan hakkinda herhalde ne söylesem uygun düsmes, isi bilenlere birakiyorum.
Ama unutmayin, yarin sabah ailenizle baris icinde bir kahvalti masasina oturmak istiyorsaniz yanlis fikirlilerin kurbani olmayin.
Birilerinin feda edecekleri hic birseyleri olmadigindan baskalarini/baskalarindan bir seyler feda etmege hazir olabileceklerini unutmayin.
Selam ve dua ile.