Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23. June 2013, 09:43 PM   #1
SEDD-İ ZERÂYİ'
Katılımcı Üye

Tesekkür: 0
11 Mesajina 12 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
SEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud ofSEDD-İ ZERÂYİ' has much to be proud of

Merdem kardeş,
kardeş diyorum ama sana abla desem sorun olur mu?

daha öncede yazdım iktidar güç demektir.Güçse ister istemez insanın kimyasını bozar.Başbakanda bunun emareleri yok mu? elbetteki var. Bir kere aşırı derecede özgüvene sahip.Buda yaptığı hata oranını yükseltiyor ister istemez.
görünürde her ne kadar yapılan eleştiriler başbakanın kişiliğine gibi görünsede aslında altında daha büyük nedenler olduğunu düşünüyorum.

mesela sen almanya da yaşıyorsun.alman vakıflarının Türkiye de yıllardır hangi gurupları desteklediği, para aktardığı konusunda bir fikrin var mı? en bariz örneklerinden biri bergamadaki altın madeni olayıydı.asterix yada oburix herneyse yine bir provakatör seçip masum köylüleri yarı çıplak şehir şehir dolaştırdılar.siyanürle altın aranıyor diye.O gariban köylüler aslında bilmez dünyada altın fiyatlarına almanya yön verir diye.Merkel teyze bizle uğraşacağına kendi ırkçı dazlaklarıyla ilgilensin.
Terör örgütü üyelerini yıllardır barındırıp finanse etmiyorlar mı?Almanyası,fransası,belçikası danimarkası
peki ya usa... eşşeğin büyüğü
dünyada ve tabiki ülkemizdeki yaşanan musibetlerin gerçek müsebbibi.CNN international 8 saat canlı yayın yapıyor.üstelik canlı yayın arabaları en az onbeş gün önceden kiralanmış.Amerikan düşünce kuruluşları aylar öcesinden kod adı istanbul diye seneryolar yazmış taksim i tahrir yapalım diye.
Olaylar bir başlıyor adamların orta doğuda ve kuzey afrikada yaptıkları tüm atraksiyonlar burdada sırasıyla işleme konuyor.facebook, twitter en etkin şekilde kullanılıyor.yalanlar, abartlar ortalığı kasıp kavuruyor.Borsa çöküyor faizler yükseliyor.Mesela şu an ben gidip bankadan ev kredisi yada taşıt kredisi almaya kalksam daha fazla faiz ödeyeceğim peki neden?
Geçmişe bir bak! sivas, başbağlar, çorum, maraş, taksim katliamı, uğur mumcu, hrant dink, zirve yayın evi, rahip santoro, bahriye üçok, çetin emeç, abdi ipekçi......... sence bunlar basit adli olaylar mı?bu olayları sence kanı kaynayan milliyetçi veya dinci çocuklar mı yaptı? Biraz düşün bakalım.

ben gezi ve taksim olaylarına katılan insanların hangi düşüncede olursa olsun(ulusalcı,kemalist,sosyalist,komünist veya çevreci) genel manada bir şeylere rahatsızlık duydukları için o gösterilere katıldıklarını düşünüyorum.yani hiç biri hadi amerika,almanya yada bir başka ülke için bunları yapalım demedi.Ama yönlendirildiler. hemde sistematik bir biçimde.
sen bu konuda daha fazla yazmayacağım dediğin için bende kısaca bu kadar yazıp kapatıyorum.

TÜM BUNLAR BANA NEYİ GÖSTERDİ BİLİYORMUSUN.HALA NE KADAR KIRILGAN OLDUĞUMUZU.
SEDD-İ ZERÂYİ' isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SEDD-İ ZERÂYİ' Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
merdem (27. June 2013), Miralay (27. June 2013)