Reddedıyorum.....................
Sözüm hepinize degil, müstesnalar haric. Ama yine de isin farkinda olup ta ses cikarmayanlarda düsünsünler konu üzerinde.
Atatürk'ün ne olup olmadigini herhalde Allah adina bir Y.N.Ö üstlenemez.
Y.N.Ö kendi problemlerini önce bir siraya koyup ta halletsin, ondan sonra ATA'niz icin cennet'e bilet kessin (sayet Rabbimizden bir vekalet verilmis ise kendisine).
Elinden oyuncagi alnmis simarik cocuklar gibi zingirdayip durana kadar, ideallerine sadik oldugunuzun ATA'nizin yolundan gitmeyi dahi beceremiyorsunuz/uygulayamiyorsunuz. Cobanini kaybetmis sürülere benziyorsunuz.
Türkiye de iktidar kimin elinde? Atatürk taraftari olmayanlarin elinde.
Kimler Atatürk'ü destekliyor? Bir avuc insandan baskasi degil.
Hamurrabi kanunlari gibi sarilmissiniz kanunlariniza, kimseye göz actirmak istemiyorsunuz.
Eski Türkmenlerden kalma inanclarinizi devam ettiriyorsunuz.
Uydurma bir devlet, uydurma bir dil ve uydurma bir din ile ugrasmaktan ne zaman vazgececeksiniz?
Türkiye'nin uzun bir tarihcesi vardir, dili de dini de devleti de sayisiz kereler degistirilmisir.
Sonunda sahte bir ilah, sahte bir mehdi üzerinde karar kilmaniz sizin bileceginiz bir sey.
Sizler, Allah'in Adi yaninda baskalari anilinca yüzleriniz gülenlerdensiniz!
Ben size uzun uzadiya kopyala yapistir yapmayacagim, cünkü isine gelen uzun uzun yazilari kopyalayip yapistiriyor, isine gelmeyen de benim kopyalama yapistirmama laf atiyor.
Belgeleriyle, delilleriyle ap acik ortada duran konularda bilgilenmek isteyen aklini calistirir ve gerekli sitelerden, kütüphanelerden, kurumlardan faydalanabilir. Benim vazifem degil neyin nereden elde edilecegini hizmetinize sunmak. Kendiniz arastirin, zannetmiyorum ya, korkunuzdan, körü körüne baglandiginiz inanclarinizin yikilmasindan korktugunuzdan hic bir arastirma cabasinda bulunmayacaksiniz. Sizlerin bilecegi bir sey (müstesnalar harictir, onlara bir sözüm yok).
Ben sizin sahte uydurma dininizi reddediyorum.
Amentünüzü
Ezaninizi
Mevlütlerinizi
Ilahinizi
Peygamberinizi
Uydurma Övgülerinizi
Ve de Türklügünüzü reddediyorum.
Zanna uyarak söylemiyorum, hepsi gercek belgelerle ispatlanmistir.
Bunlarin ne demek oldugunu icinizde bilmeyenleriniz muhakkak vardir, cünkü atalar dini arastirilmadan sorusturulmadan üstlenegeldigi icin insanin bilincsiz olmasi gayet normaldir. Bile bile atalar dinini üstlenenlerin sonuclarinin ne olacagini Rabbimiz indirdigi son Kitabinda gayet acik bir sekilde ifade etmistir.
Isteyen uyar isteyen bildigi yoldan gider.
Sizin dininiz size benim dinim bana!
Siz Ibrahim Peygamberin (Selam olsun Ibrahim'e) yolundan gidemezsiniz. Putlari yikmakla Allah Dostu olma özelligini kazanan bu degerli Peygamber size önder olamaz. Sizin önderiniz baskasi olmustur, sizin önderiniz kendisine verilen bir zarari gideremez, cagirdiginizda duyuramazsiniz, o bir sinegi dahi yaratamaz. Heykellerini kendi temizleyemez. Yere düstügünde kendi kalkamaz. Onu yasatan/ayakta tutmaya calisan sizsiniz. Sonunda her ölümlü gibi gideceginiz yerde üstüne üstlük bir de azar isiteceksiniz o sahte ilahinizdan.
Siz yetimin hakkini vermiyorsunuz, Yigidin hakkini ayaklar altina aliyorsunuz, Dullarinizi gözetmiyorsunuz. Tüm nitelikleri bir sahista topluyor, onu yüceltiyorsunuz.
Zügürt olarak iktidara gelmis bir devlet adaminin nasil milyoner olduguna gelince, ancak dilinizin uzandigi kisilere laf atarsiniz kendi ayibinizi öertmek icin.
Sizler modern Muaviye usaklarisiniz, milliyetcilik adina Dininizle (!) oynuyorsunuz.
Arabin Lawrence'i ne ise sizin ATA'niz da odur, arada bir fark yok.
Sizler gerceklere gözlerinizi kapatiyorsunuz. Kapali gözlerle yükseklere ulasmak istiyorsunuz.
1001 gece masallariyla kendinizi avutmaya/uyutmaya devam edin. Uyandiginizda zaman insaAllah vakit gecmis olmaz.
Sizlerden cevap/yorum beklemiyorum. Sitenizi de REDDEDIYORUM.
Kur'an Odakli Site olmaktan cikti burasi. Allah'tan ziyade baskalari övülür oldu.
Sahte tanrilariniz size benim Rabbim bana. Ben sadece Allah'a ibadet eder, Ondan yardim dilerim. Tüm Övgüler ve Hamd Alemlerin Efendisi Allah'adir.
Uydurduklarinizi SAYGI kelimesi arkasinda saklamayin. Sayginin da bir haddi derecesi vardir.
Sizinkisi saygi degil, tamamen bir tapinmaktir!
|