Konu: Vahşi hesap
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17. July 2014, 05:30 AM   #3
galipyetkin
Uzman Üye

Tesekkür: 105
575 Mesajina 960 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 25
galipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud ofgalipyetkin has much to be proud of

Dostum khaos

Yukarıdaki yazında "İşte senin sürekli kollektif bilinç deyip de anlatmaya çalıştığın şeyleri (her ne kadar bazıları başka noktaya çekse de)" dediğin deyişindeki "bazıları başka noktaya çekse de" diye ifade ettiğin benim İslam ekonomi ve sosyal hayatı üzerine olan tesbitlerimdeki "kominizm" ve "sosyalizm"e yapılan karşı propogandalar, "beyt", "Bakara: 177-219, Nahl:71 gibi ayetler", "bekke- çevresi bereketli", "mescid el HARAM-mescid el AKSA gibi ifadeler", "aynı avluya veya aynı caddeye bakan karşılıklı evler", "cennette aynı sedir veya divan üzerinde karşılıklı oturma" vs.....gibi ifadeler Kur'an'da durdukça beni düşüncemden birer faşizm olan "Rus komünistliği" ve "Kuzey Kore Sosyalistliği" ile suçlasalar bile, bu propogandaları yapanların cahilliklerine verir ve "Batı ekonomik sistemi" içerisinde yer alan Norveç'i kendilerine misal göstererek Kur'an'dan edindiğim ilkelerimi, fikrimi aksi ispat edilene kadar sürdürür ve kimse de beni düşüncelerimden döndüremez.

Bu konular üzerinde bir nebze bilgisi olmadan, bizimle tartışmadan, İslamın ekonomik ve sosyal yapısını ifade eden "BEYT"e "KÂBE" deyip de etrafında tur attıran zihniyet bizi Rus ve Kore faşistlikleriyle suçlamaya "pislik atmaya" kalksa bile o zihniyetleriyle savaşmaktan beni men edemez.

Bu güne kadar alıştırmak için bir sürü yazı yazdım, makaleler naklettim. Fakat artık yukarıda belirttiğim konulara girme, bu konuları açma zamanı geldi. Bu zihniyetler karşısında işimiz zor. Ama başarmak Allaha karşı görevimiz.

Benimle aynı görüşte olanlar ile birlikte başaracağız; yalnız kalsam da başaracağım. Çünkü inanıyorum.

Saygılarımla.
Galip Yetkin.

Konu galipyetkin tarafından (17. July 2014 Saat 12:36 PM ) değiştirilmiştir.
galipyetkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
galipyetkin Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi:
dost1 (17. July 2014), khaos (17. July 2014)