Konu: Anadolu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 3. September 2014, 09:01 PM   #2
kuman
Uzman Üye

Tesekkür: 77
125 Mesajina 170 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
kuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud of

Sayin ozkan ates,
Ne dediginiz hakkinda en ufak bir fikir maalesef bende olusmadi. Sizi kirmayalim benim eksikligim diyelim.
Soruma cevap vermeniz zaten imkansiz bunu biliyorum.
Verdiginiz lunk sizin yorumlarinizi iceriyor. Siz bu sekilde dusunebilirsiniz.
Hristiyan ve yahudilerden bir dost arama onlar birbirlerinin dostudur.
Siz alman hristiyan fasistlere kardes diyebilirsiniz ben sizi engellemiyorum.
Siz kapitalist ve insanligi somuren aci cektiren insanlara kardes diyebilirsiniz . Buda beni ilgilendirmiyor.
Siz tum insanlar kardestir diyebilirsiniz, ben demiyorum. Aramizdaki fark bu. Ben bu insanlari ne kardes derim ne dost derim hatta ben bunlari insan sinifina koymuyorum. Ben cemalnur salgut gibi sevgi bocugu olamiyorum.
Siz ve sizin arkadaslariniz olsun.
Ancak kur' an bunu emrediyor derseniz de yanilirsiniz. Kur'an bunu emretmiyor. Kur'an muminler kardestir diyor. Insanlar kardestir demiyor.
Eger ki derseniz kim mumin ? Verecek cevabim yok.
Sunda hem fikiriz sadece insanlar degil tum canlilar otundan boceginden hayvanindan insanina kadar degerlidir hemfikir oluruz.
Ancak burda parantez acmak gerekir ki insan sorumludur ve yaptilarini ihtiyac karsilamak icin guc ve mevki kazanmak iktidar olmak icin yapar bu Allahin nazarinda da suctur. Bunu yapanlar cehennem ile uyarilir. Cehenem ile uyarilan insanlarda kardes olamazlar.

Konu kuman tarafından (4. September 2014 Saat 09:04 AM ) değiştirilmiştir.
kuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
kuman Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler:
beyazasi (4. September 2014)