Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28. June 2015, 01:30 PM   #241
kuman
Uzman Üye

Tesekkür: 77
125 Mesajina 170 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
kuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud of

Ramazan ayi; En sicak ay. Bu zamani herkes biliyor. 21 Haziran Gunes isinlarinin en dik geldigi an ve en uzun gece gunes isinlari en cok bu an anda geliyor yani gunes daha fazla isitiyor.
Kur an bu zaman diliminde elci ye teblig ediliyor zamanin saati ise ilk dolunay.
Vahy edilen bu kitap insanlarin nasil yasamasi gerektigini anlatiyor. Cunku daha onceki vahyler i sanlar tarafindan tahrif edilmeye calisilmis ve bazilari da buna inanmis.
Allah aciyor ve bir kere daha insan ogluna sesleniyor. Ey insanlar benim soyledigime uyun ki mutlu huzurlu bir yasam sizin olsun. Siz degil ben bilirim.

Size bir kere daha seslendim artik benim sozlerime kulak verin.
Size seslendigim gun geldiginde de hatirlamaniz ve uymaniz icin bu onurlu ve guzel gunu savm edin. Dunyevi zevklere dalmissaniz onlardan kendinizi uzaklastirin ve bana yonelin ki mutluluk ve huzur tekrar icinizde olsun.
Bu sekilde de tum canlilik benim yaratigim sekle donsun.
Bu gun yani kur anin indigi gun savm edin ve hic unutmayin unutursaniz helak olursunuz bunu toplum olarak yapin ki devamli hatirlansin. Her kim bugune ulastiginda bugunun guzelligini gorebilsin.
Bu yaziyi ayni cerceve icinde uzatmak mumkun.
Ancak benim ogrendigim kadariyla Ramazan bu demek...
kuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla