Tekil Mesaj gösterimi
Alt 1. July 2015, 07:42 PM   #26
kuman
Uzman Üye

Tesekkür: 77
125 Mesajina 170 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23
kuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud ofkuman has much to be proud of

sadettin bey,

Ucuz mizah demişsiniz kalbimi kırdınız...
Olsun benim kalbim çabuk düzelir....

Nafile ibadet nedir az buçuk bilirim merak etme...
Ancak '' yaptığınız nafile'' demek AVAM ağzıyla BOŞ demek değildir. Bence Bu halk deyimini de arasştırın derim.

Bu deyimin aklıma gelmesinin sebebi ise bu mübarek ayı taçlandırmak sözü...
Arkasından Bakara Oruç ile ilgili zaman meselesi ... 40 dakika fazla oruç tutmak mı Diyaneti dinlememek ?
Diyanetin kendine göre haklı nedenleri var siz haklı görmeseniz de...

Yine özür, ucuz mizah anlayışına sahip olduğumdan dolayı.

Siz devam edin Akşam sabah öğlen Nafile ibadetlere.
Umarım bu ibadetler bugüne kadar size yardım ettiği gibi yarında yardım eder. Sizin ve Çevrenizin hayatı daha da güzelleşir çünkü ibadetler Allah ın sistemini oluşturma yani bu dünyayı daha da güzelleştirmek için yapılır.

Vacip nedir hiç bilmem kafamı anlamsız şeylerle doldurmanın anlamı yoktur.

Size göre ibadet bana göre DUA. Siz 5 vakit ibadet ediyorum diyorsunuz ben 5 vakit dua ediyorsunuz.
Kendiniz için dua Allah için ibadet yapıyorsanız ne mutlu size..

Siz siyeri tarihi bir kaynak olarak alabilrisiniz bu bilimi bağlamaz sizi bağlar...
Siyer dediğiniz duyumlarını yani
Şiir ve
Hadis i
Kur ana onaylatma çabasından başka bir şey değildir.

Sizin lafınız
''Eğer ifade ettiğim kaynakları inkar edecek olursanız, Müslümanların Tarihi diye bir şey ortada kalmaz''

Aynen katılıyorum İslam tarihi diye bir tarih yok sadece yazılı bir kaynak kalmışsa o kayda değerdir. Öyle bir kaynak varsa söyleyin bizde okuyalım...
kuman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla