Tekil Mesaj gösterimi
Alt 2. July 2015, 08:26 PM   #34
Saadettin Sipehsalar
Katılımcı Üye

Saadettin Sipehsalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5
18 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Saadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud of

Ya hu üstad!

Dediğinizin Kur'an'da olmadığını ben de biliyorum, benim sizden istediğim, hani benim söylediğimin doğu olmadığını beyan ediyorsunuz ya peki, siz namaz hakkındaki bu kanaatleri nereden elde ettiniz. Kur'an dışı herhangi bir kaynak kabul etmediğimize göre, siz Kur'an'dan nasıl ve neye dayanarak namaz hakkında ki bu görüşünüzü elde ettiniz.

Bana bunu ispat edin, kendi görüşünüzü bana benimsetin, ikna edin demek istiyorum.

Benim yazdığım iki mesajımda çeliştiğim hususuna gelince, ben kendimle çelişmiyorum. Sadece kelime eksikliğinden kaynaklanan bir yanlışlık söz konusudur. Sizin dediğiniz manada sadece müşriklere ait bir müşrik ibadeti olduğuna inanamıyorum demek istemiştim. Yani, semavi ve tevhid kaynaklı olup müşrikler tarafından muhtevası değiştirilerek kullanıldığını çoğu kez ifade ettim. Sizin bunu anlamış olmanız gerekiyordu. Ne demek istediğimi anladığınızı da pek iyi biliyorum. Buna rağmen sırf laf kalabalığı ve demegoji olsun diye mesajınıza eklemişsiniz.

Neyse amrimim, bu konu daha fazla uzamasın.
Foruma bir konu ekleycektim fakat, pdf'den kopyalayıp yapıştır yaparken sorun oluyor. Bu sebeple makalenin bağlantısını buraya ekliyorum, inşallah okursunuz. Umarım azıcıkta olsa bir bilgi verecektir sizlere.

MAKALE İÇİN TIKLAYIN

Esenlikler
Saadettin Sipehsalar