Tekil Mesaj gösterimi
Alt 4. July 2015, 06:03 PM   #42
Saadettin Sipehsalar
Katılımcı Üye

Saadettin Sipehsalar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5
18 Mesajina 19 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0
Saadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud ofSaadettin Sipehsalar has much to be proud of

Alıntı:
galipyetkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orta Asya Türkleri'nin dini "şamanizm değildir".

Türkler "kök-tengri/gök tanrı"ya inanırlardı sayın tarihçi. Göktürk ismini de bu nedenden almışlardır.

Saygılarımla.
Galip Yetkin.
Üstad, halüsünasyon görmye başladın herhalde ya da okuma bozukluğu var.
Ben Orta Asya Türkleri'nin dini Şamanizm'dir diye bir şey demedim.
Farkettiyseniz şamanizm'den sonra igiledindiğim diğer mustakil alanları da aralarına virgül koayarak ekledim.

Usta sen de böyle bir psikoloji var herhalde, olmadık yerden olmadık şeyleri çıakrtıyorsun. Salat meselisinde nasıl konuyu, farklı yerleri bağladıysna aynen öyle...

Demediğim şey üzerinden malumatfuruşluk yapıyorsun..!

Neyse...

Engin tarih bilgilerin için sağ olasın üstat, senin verdiğin bilgiyi ben ortaokul'da öğrenmiş idim.

Alıntı:
beyazasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadettin hocam bugün müslüman toplum içinde eğer salat olsaydı bugün müslüman ülkeler çok ileride olurdu.böyle aşağılanmaz hor görülmezlerdi.tabi salatın içini boşaltıp namaza çevirince insanlar öğrenemedi gerçekleri.bugün müslüman ülkelere bakın hangisinde salat icra ediliyor.1,5 milyar insanın kıldığı namazın kime ne faydası oldu
Eyvallah.
Yeni bir tartışmaya girmiyorum.

Esenlikler
Saadettin Sipehsalar

Konu Saadettin Sipehsalar tarafından (4. July 2015 Saat 06:34 PM ) değiştirilmiştir.
Saadettin Sipehsalar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla