Ben Yaşar a yada Ahmet e takılıp kalmam merak etme. Hatta Yaşar hocanın mealini bile okumuş biri değilim televizyon programlarını da seyreden biri değilim. Ancak büyük hocaymış gerçekten de.
Maksatlı sorulara çok uzun cevap vermek gerekir. Soru maksatlı olduğu için de uzun cevap verilemez kısaca söyleyeyim.
1-Kur an ın evrensel mesajları vardır günün şartlarına uyan mesajları vardır.
2-Evrensel mesaj taşıyan bir kitap geçerliliğini hiç bir zaman kaybetmez.
3- Türklerin yada Amerikan yerlilerinin kitapları hakkında bir bilgim yok ancak sen olduğunu söylüyorsan bence bir bakın belki bulunur.
Daha da ileri gideyim ben Arapların kitabı nerede ?
( Peygamberin gönderidiği mektup varsa Peygamber zamanında yazılan Kur an nerede mantığı ile yazılan bir cümle)
Eğer adam kayırma varsa o Allah tan değildir.
Kur an 100 yy yaşayacak olan kişiye de anlatacağı şeyler içermektedir bu içerik ise tamamen evrensel mesajlar ile ilgili olacaktır. (Umarım o çağlarda bağnazlık son bulur)
4- Kur an araştırılması gereken bir kitap değildir anlaşılması gereken bir kitaptır.
(Bu arada 1400 ene önceki sorunlara verilen cevaptan kendim için bugüne tevil edebilirim. Eğer sizin için bir sakıncası yoksa)
Eğer bu sitede Arapça hakkında en ufak bir bilgisi olmayan kişiler Kur an araştırıyorsa;
Bu site sahibi daha fazla günaha girme ve siteyi kapat derim.
Gelelim Türklerin nasıl Müslüman olduğuna. Halen okumalarım devam ediyor özet geçebileceksem eğer yazarım, özet olmaz ise herkese araştırmalarında başarılar.
|